lördag 31 mars 2012

Long time no see

Idag var jag i jobb på Othello igen efter en ganska lång paus på grund av praktik. Detta firade jag med en toscana semla med smörgåstårtfyllning på. Nom nom (okej, ärligt så började jag må dåligt igen.. men... OMNOM) 


Nu har vi kortspelsgames med Daniel och TG! Jag håller på att förlora big time. Inte samma flyt som förra gången precis.

fredag 30 mars 2012

Cirkus

Var på Cirkus idag på första gången på över 15 år. Ganska kul nog! Spännande iallafall....jag var livrädd nåt skulle gå snett och nån skulle skada sig. Haha! Bilderna jag tog så blev jättedåliga (glömde kameran hade bara telefonen med) men här är nu en på tältet och en på en kvinna som hängde och på i en ring.


Cirkusen heter Cirkus Florentino och artisterna är i huvudsak från ukraina. 

Meanwhile at skolhusgatan

Då alla andra är ute och firar Pampas nationaldag så sitter jag hemma med ont i halsen och planterar om mina älskade små plantor till större krukor. Hoppas att de överlever fastän jag är helt yr och råkade dränka några. Skulle i för sig gärna vara ute och fira jag med...så var också planen ända tills jobb, pengabrist och allmän dödhet tog emot.

Min dag har bestått av följande spännande händelser:

- Ont i halsen, stegring och ont i kroppen.
- Intag av burana
- Cirkus Florentino
- Pyssel
- Hesburgermat
- Spydde upp Hesburgermat....(tydligen ville inte kroppen alls att jag skulle tröstäta kolhydrater idag fastän jag var krasslig och hjärnan så gärna ville ha det...suck!  what a waste of money)
- Varit halvdöd
- Mer intag av burana
- Fick frustrations attack av att bara ligga i soffan och vara ynklig så jag och Kristian planterade om mina love plants.
- Nu skall jag gå och duscha för det orkar jag verkligen inte göra i morgon då jag skall stiga upp klockan 6.

Nåja! Har bara en sak att säga om denna dag ---->

  ( Bilden har jag lånat från ett väldigt nördigt forum)

Lessen å suuk

Tog en powernap igår med balkongdörren lite uppe....vad vi fick för resultat? Stegring och ont i halsen. aaarrgrggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Såhär lessen är jag:

Hoppas det inte blir värre under dagen. För jag får int bli sjuk nu.... det går bara inte.

torsdag 29 mars 2012

Mys

lenkki check! dönerkebab check! Nu har jag bytt om till myströja och tänker lägga mig i soffan resten av dagen. Mys! 
Måste ha sett jäkla kul ut då vi var påväg hem från Diana (dönerkebab stället) då jag gick och bar på Kristians pizza och småsprang bredvid honom. Hahaha jogging med en pizza i handen måste ju se mest fail ut ever :D

Lite om idag.

- Jag har sån energi idag. Det måste utnyttjas direkt med att fara ut på lenkki innan jag fastnar i soff-träsket.
- Idag slog det mig att jag bara har 5 dagar kvar på min praktik. Otroligt trist! :/ Jag vill inte alls sluta där. Synd att det bara är 6 veckor per ställe :(
- Idag känner jag för att hämta dönerkebab och inte alls behöva laga någon mat. (Jo, börjar bli stammis där)
- Idag bestämde jag mig också för att skippa pampas. Om jag jobbar denna lördag så är jag istället ledig på påsken och jo jag är hellre ledig på påsken. Dessutom är både jag och Kristian världens fattigaste fatilappar just nu. Haha
- Tycker dock det skall bli jättekul med kortspels och lite andra games med Daniel och TG på Lördagen ( Ni minns vem som vann överlägset förragången suckers...:D )
- Idag känner jag också för att kramas massor med min fina Kristian.

Det var ungefär de... de. jo. Lägger upp den lätt snyggaste bilden på mig ever från då jag och Jenny var på stan och absolut inte fjantade oss på H&M. Jag tyckte jag hade hittat vårens ultimata look? Det tyckte inte Jenny så hon skrattade och tog foto på mej :(((

onsdag 28 mars 2012

Smågubbar

Oftast på våren då mitt behov av att vara jätte kreativ vaknar till liv så börjar det se ut såhär: 



Då sitter jag och målar bollar med vattenfärg och sedan blir de plötsligt till olika små gubbar och djur. 

promenad och cykling

Igår var jag och Dansbands-Jenz (also known as Jenny) ute på långpromenad. Så skönt då kvällarna börjar vara  ljusare och orken att röra på sig har krupit fram från sitt vinteride. Dessutom har det nu börjat dofta dött gräs och lera överallt.. och det är ju bästa vårtecknet som finns. Sedan att det är svinkallt och snöar emellanåt så ignorerar vi totalt. Jepp!

Vi är som vanligt mycket snygga och poserar enligt alla tricks vi lärt oss genom att titta på topmodel. Extra coolhets poäng för att vi har båda lysande neon jackor också.

 Söt-Jenny
Jag
 Jättesnygg bild från pappersbron

Idag har jag och Kristian varit och cyklat till Lidl i melmo. Där köpte vi Grekisk jugurt, 81% choko (för jag läste i tidningen att regelbundet intag gör en smalare, jojo sant), vitaminbrustabletter, godis åt K, godis åt A-K och ett par gym-skor åt mej för endast 19,90€. Skönt att cykla men jag känner att min kropp tycker den skulle behöva en vilodag nu. 

Nu en fråga till er som tränar mycket? Vad tycker ni? Fördelar och nackdelar med att cykla, powerwalka, springa? Vad ger mest? vilket är effektivast? bättre att gå längre än att springa kort? 

måndag 26 mars 2012

Alanya i fönstret

Jo jag vet att ni alla nu tänker "YES mera bloggande om hennes underbara växter, awesome precis vad alla vill läsa om" Så snällt. tack :)

Haha nämen skämt åsido så tänkte sådär för omväxlings skull lägga upp några bilder på mina alanyabönor som gror och växer på fullt i fönstret. Sedan om nån skulle råka vara en trädexpert eller en exotiska växter nörd eller en dendroid (höhö) eller annars bara smart så berätta gärna om ni skulle råka veta vad det är för nåt jag har plockat med mig hem från alanya (;



söndag 25 mars 2012

Awesome söndag

Detta är vad vi har gjort idag hos Jenny! Vi har sett på Sandor slash Ida, Eva&Adam och Björn Gustavssons DVD. Vi har ätit nonstop. Vi har skrattat, slöat, pladdrat och fjomsat hela dagen. Den mest ultimata bakissöndagen ever. 

 Denna kanin är seriöst en lyckobringare, bästa terapin i världen och totalt happiness and cuteness overload. Kände mig lyckligast i världen då Jennys söta påskpynt skuttade omkring på soffan.
Sedan har jag varit på promenad med bästa Lena som är hemma i några dagar! Så här vacker var himlen vid bostadsmässa området.

Gårdagens bravader

Haha min telefonkamera är inte riktigt bästa att ta partyfoton med... meeeeeeen här kommer några suddiga och vita iallafall. Vi hade förfest hos Jenny och sedan for vi till Ollis. Kul kväll! :D

 ( Tur att citts fingrar får bilden att se så mogen ut.......)
Hahahahaha kolla folks ögon på sista bilden......

Sköna söndag

Idag känns det som en bra dag! Är nu på väg till Jennys balkong och äta krapula mat! Hur awesome? SÅ nu ska ja ta min cocacola zero och min mat och laga mig iväg! :D Men först obligatoriska krapulabilder där man ser lidande ut har upp håret i en konstig boll och har för stor tröja på och kroppen vriden i nån konstig vinkel.

lördag 24 mars 2012

Ut

Blev att fara ut iallafall! Mot Jenny på förfest! :D

Dagens mat

Lövbiff och sallad! Detta åt vi även igår och nomnomnom vad gott. 

Dagens planer är ännu helt oklara. Utgång eller inte utgång? Det är frågan... 

Det gror

Nu har nästan allting grott på mitt fönsterbre. Båda bönorna från Alanya också! Häftigt. Får se vad de blir till.
Idag har jag börjat morgonen med massa mumsigt morgonmål, träning och så har vi sett på how to train your dragon bara för att den är så söt.




fredag 23 mars 2012

sol,fräknar och påskägg!

Tillökning i påskfamiljen :D

                                                  Och i fräkne-familjen i mitt fejs. 

Idag skall vi gå på promenad och äta lövbiff! Nomnom och nom. 

torsdag 22 mars 2012

Torsdagsmys

Idag har jag:

- Både skrattat massor och varit livrädd för ballonger! :D
- Varit på en skön powerwalk med Jenny i finfina vädret.
- Köpt upp alla mina sista pengar på ett jävla stort paket med lövbiffar från lidl......(suck man borde aldrig handla då man är hungrig.)
- ätit en lchf gulasch gryta. 
- ätit 81% choko...nomnom!
- sett på massa onödiga (alltså awesome) serier. 
- dött av mätthet. 

Tack och hej och här är några bilder från i morse.  


onsdag 21 mars 2012

Två surkärringar under en filt

Istället för att sitta i varsin lägenhet och sura så slog vi ihop oss så att vi kan vara bittra och tycka synd om oss själva tillsammans. Alla sugiga dagar har sina ljuspunkter! Varför vi surar? Det vet vi riktigt men vi skyller på hormonerna.... :D

tisdag 20 mars 2012

Gym dag 2

Alltså min stackars rumpa är så sjuk så jag vet inte om jag skall ligga, sitta eller stå... Idag tog vi det lite lugnare på gymmet men jag orkade iallafall dra en intervall löpning som jag är ganska stolt över. Här är en bild före gymmet där vi breder på axlarna och ser stoneface ut. Någon bild efter tror jag inte faktiskt att någon vill se (; Ingen fager syn...


Nu skall jag promenera över till Jenny och se på disneyfilmer och äta allt jag kommer över (eller har me i min påse med mat). 

måndag 19 mars 2012

Dödsgym

Efter min förklaring i ett tidigare inlägg om vad dödslenkki innebär så kan ni som har läst det säkert lista ut vad dödsgym betyder också (; Nämligen första gången man är på gym på en mycket lång period av inte så mycket gym. Känslan efteråt är både så otroligt skön och lite sådär att snälla kan nån klobba mig med ett baseball trä i huvudet så jag slipper dö av smärta i morgon. Nåja träningsvärk är ju dock en bra smärta!

Nu känns det faktiskt jättebra! Känns som att träningsmotivationen är tillbaka och att detta år kanske man till och med skulle kunna lyckas få en magmuskel eller två.

Jo tog en bild då jag och Jenny gjorde sido-plankan... här är vi...

Böna

EN BÖNA FRÅN ALANYA HAR GROTT! Hur coolt på en skala? :D 


 
Dagens planer är att nu fara till gymmet med jenny och sedan inte göra alls så mycket resten av dagen (; 

Hur awesome förfest spel?


Lätt att vi kommer att ha lotr marathon snart igen (; 

söndag 18 mars 2012

WIN!

Latheten vann idag och vi for till Hese och köpte mat. Jag beställde burgersallad och en massa mumsig dipp. Bästa var när vi väntat en ganska bra stund på maten och en servitör kom fram och frågade om vi ville ha gratis pehmis med hem...WINNING! (Och en mycket bra ursäkt att få äta lite glass)


Cykeltur och några funderingar.

Idag har vi varit ute och cyklat. Först till loppis och sedan vidare hem till mamma och pappa som bjöd på mat. Efter maten satt vi oss vid solväggen och drack kaffe/te. 

Jag och mamma.
 Leia
 Kristian och Pappa
 Simon
 Jag
Förövrigt har dagen gått ut på att hata allt som låter, rör sig och överhuvudtaget existerar. Vet inte varför... bara varit en sån dag. Konstigt nog eftersom jag vaknade med solskenshumör och sedan mitt i allt så ändrade de bara. Eller konstigt och konstigt...ganska normalt kvinnosyndrom antar jag (;

Saker jag funderar på just nu:

- Klippa page eller inte klippa page? Ångrar jag mig eller blir det fint? Seriöst...behöver råd här? (;
- Laga mat ikväll eller fara efter hese sallad?
- Varför kvinnor måste lida av pms..... (Insåg just att det troligen är orsaken till mitt svängiga humör och min gnagande huvudvärk jag känner att försöker motarbeta mitt nyss druckna finrexin)
- Om jag skall färga håret ännu ljusare eller vänta på att solen bleker det.