tisdag 7 april 2009

Onödiga/nödvändiga saker :D

1. En fjärrkontroll till lamporna!
Varför den skulle vara nödvändig? : Jo för när man ligger i sängen och läser innan man skall sova, så måste man ju ha på en lampa för att se nånting! Jag har inget nattduksbord så jag har då inte heller nån nattlampa! Så jag måste ha på en lampa som är långt borta från min säng! Så när jag just har kommit in i dendär "somna med boken i fejset" -fasen, SÅ VILL JAG INTE STIGA UPP OCH SLÄCKA LAMPAN, för då blir jag pigg, men sen igen kan jag inte sova med den på! Big time dilemma! eller så skulle man helt enkelt skaffa "clap on" :D

2. Personsökare på nycklarna!
Om man inte hittar telefonen är det ju enkelt, det är bara att låna nån annans telefon och ringa den! Men när nycklarna är borta :| och de tamefan inte låter alls när man ropar på dem, då blir man så otroligt frustrerad. Därför behövs alltså en liten grej som pipar i nyckelknippan, så man kan kalla på sina nycklar när man behöver dem.

3. En jävla fungerande dator!
Min Pain in the ass dator funkar inte alls! För det första, Facebook byter språk av sig själv varje jävla dag! För det andra så bilddagboken byter datum och månad lite som den vill när man laddar upp bilder! Jag får snart raivokohtaus och slänger ut denhär skitdatorn genom fönstret!

4. Rättvisa!
Denna punkt är inte onödig överhuvudtaget! men synd nog så är denna planet en jävligt orättvis plats! Det står på min kaffekopp att "Sofia betyder vishet och att hon kommer att vrida världen rätt igen" :D Tror nog att min kaffekopp syftar på en annan sofia (; Eftersom det enda jag har lyckats vrida rätt igen är min klocka som jag idag märkte att gick helt fel! CRAP!
Jag blir så otroligt besviken på folk som säger emot sej själv, och folk som man trodde man kunde lita på så visar sig att vara opålitliga!

5. Saknad !
Har aldrig visst var saknad egentligen har betytt förrän nu! Visst har jag saknat släkt och sånt som bott längre bort! Men aldrig har jag saknat såhär mycket som jag gör nu! Dessutom försvinner alla påsamma gång! Många av mina kompisar flyttar långt bort till världens ände, och min pojkvän rycker in till militären som också är på andra sidan jordklotet (nästan iallafall)!
Kristian kommer ju förstås hem nästan varje helg, men det gör också saknaden ännuvärre!
För i veckorna så sitter jag bara och väntar och väntar på att han skall komma hem, och det går så jävla slött! Tillexempel är onsdagen i morgon så totalt onödig! Kan det inte bara bli torsdag direkt!

4 kommentarer:

Emilia sa...

Hahha, finurliga idéer du har på G :D Men faktiskt så finns det en såndär manick man kopplar fast i nyckelknippan, och när man klappar hårt i händerna så tjuter den till. Mamma hade en sån nångång, dock fick den fnatt och tjöt stup i kvarten av sig själv! Du får utveckla idén lite ;D

Sofia Troberg sa...

haha, SMART! borde inskaffa en sådan, men i en nyare version kanske (; som inte tjuter hela tiden då :D

Cecilia sa...

fniss, kul inlägg :D ja tycker också att man borde kunna ringa nycklarna :(

CAJSA sa...

jag håller helt och hållet med om punkt 1 å 2! :D