tisdag 28 juli 2009

99

Igår fyllde jag 20 :D Grattis åt mej! Halvvägs till 40. Oh god
Detta är mitt 99onde inlägg, nästa blir 100! :O Jätteunderbara dagar har jag haft nu tillsammans med älskling som är hemma nu enda tills söndag.
Idag har vi gått på stan och jag har äntligen fått min dolce&gabbana parfym :D Den doftar underbart! Och ny klänning köpte jag också ^^ sedan var vi till faros och åt god pepparbiff ! Mums.
Och nu är det ollis som gäller idag! Som vanligt ^^ Sista lediga tisdagen :|

fredag 24 juli 2009

Snälla John Blund !

Kom och strö sand i mina ögon så jag somnar :/ Mitt huvu känns som om det skulle explodera av trötthet, och ändå så kan jag inte sova! Vaknade 6 tiden och har varit vaken sen dess :/
Måste väl helt enkelt stiga upp och städa? Troligen är det de som stör mej, att det är råddigt och jag vet att det måste städas och tvättas och allt möjligt idag.

Igår var vi flickor och "firade" mig vid amarillo, jättekul kväll med en hel del skämtsamma dissar och gapskratt :D Jag fyller ju först på måndagen, men då var det några som inte kunde vara på plats. Jag åt en lövbiff igår, med franskisar (; mums va onyttigt och gott (; Dessutom smakade jag även på mikkis räkpasta med vitlök, som var typ de krämigaste och godaste ever! Det skall jag ta nästa gång :D

Oj fyfan vad trött jag är! Och hungrig också... men det är ju inte riktigt lunchtime ännu!
MEN om 12 timmar kommer älskling hem, åh det känns som om jag inte sett honom på ett halvår, fast det bara är 3 veckor :O alldeles för länge iallfall.
Tänk, jag har bara 2 hela dagar kvar tills jag fyller 20 och jag kommer aldrig mera vara tonåring, och inte ha nån ursäkt över pinsamt beteende (; Haha. Och nästnästa måndag börjar jag jobba igen, vart fan har denhär sommaren tagit vägen? påriktigt? Den började ju just, och nu är den slut? Snyft..
Nåja, skall väl städa nu då!

torsdag 23 juli 2009

Torsdag

Jag undrar egentligen hur många som läser min blogg? eller om det bara är jag själv ^^ Haha.
För jag har ingen såndär hightech grej som kollar det. Det är lite tråkigt med blogg iallafall, för ingen orkar kommentera :/ Skriver jag så tråkigt? Snyft... :D

Igår var det onsdag. Det betyder dagen efter ollistisdagen (; Och jag mådde faktiskt jättebra.
Det var tur det, för när jag ringde till tandläkaren typ klockan 2, så hade di en tid exakt då.
Så då fick jag brottom! men sen var det nån rikssvensk typ där som limmade och hade sig, ingenting blev bättre och jag fick inte ens en ny tid? stön. Nåja, min miniatyr järntråd bakom tänderna sitter fast lite bättre nu iallafall.
Sedan blev jag med tvingad på Dramatiserad inforundtur om vasa/gamlavasa vid ruinerna.
Det var väl nog helt intressant och inte kan man ju säga nej till mommo? :D
Nåjå, på kvällen var jag ute och gick med Mic och Anna ^^ Värsta powerwalk...ehum, som avslutades med 45minuters sittning i en park (; Hahah... hitta iallafall en blomma som dofta tantparfym :D

Dagens planer är väl typ, promenad med anna och sedan äta på kvällen :D mumsi!
men nu gott folk, så skall jag ut på lenkki :D

1 dag kvar nu, imorgon kommer min soldat äntligen hem <3 vilken underbar vecka vi har framför oss!

tisdag 21 juli 2009

TJ 6 ;)

Haha, 6 dagar kvar som tonåring. 27 Juli så fyller jag nämligen 20!
Och om bara 3 dagar så kommer min Kristian äntligen hem på massaloma, skall bli helt underbart kul.
Ikväll blir det väl ollis med flickorna tror jag :D men jag måste nog ta det lite lugnt med tanke på att jag vill bli frisk nångång ^^ Nog för att jag trotsade min förkylning idag ren och var ut på lenkki, och jag ångrar inte det (ännu iallafall), för jag har varit och känt mig som en total soffpotatis senaste veckorna när jag varit krasslig (; Nu tänkte jag ta mig en dusch, och sedan städa lite. Fast jag har ett stort dilemma :/ jag kan inte hitta nytt bett till min rakhyvel :| Nämen titta, nu hittade jag det bortgömt i ett skåp ^^ problem solved.
oj va energi jag fick nu när jag var och sprang, fyfan va skönt. Nu skall jag gå och äta jougurt !

lördag 18 juli 2009

Urk.

Idag känner jag mig som en slagen hjälte :D Ont i hela kroppen, slut som fan, och dessutom krabbis. Jag kom på igår där en halv 3 tiden på natten, att det kanske inte var världens smartaste att fara till ollis när jag försöker bli frisk (; Min röst utvecklades till någå som folk sa att lät som "Courtney Love" eller "Gammal alkis med whiskey röst" :D Så ni kan ju tänka er att den inte var så fager.
Men, hade nog roligt, hade tillochmed en jättesnäll taxichaffis på vägen hem, en gammal svensk gubbe. Men igår var stämningen på ollis faktiskt ganska "Bonde söker fru". Jobbigt sånt!

Funderade ifall jag skulle måsta dra mig ut idag också! Men jag tror faktiskt att min kropp säger ifrån nu, kommer inte att bli frisk förrän jag låter mig själv vila. nog för att jag har vilat hela dagen, men iallafall :D Har faktiskt vinglat mig iväg till siwa för att köpa lite Italienskt fyllt bröd, juice och nötter.

Bah, Kristian kom hem nuu :/ Saknar dej jättemassor nu! Men bara 5 dagar kvar, så for han komma hem och stanna i en hel vecka ^^

fredag 17 juli 2009

Oj bröööl :D

Idag tror jag att jag har kommit på orsaken till min höga feber för nån vecka sedan!
Kom på det när jag idag såg att huden inne i handen har börjat lossna, speciellt mellan fingrarna.
Scharlakansfeber! Det måste ha varit de, läste att symptomen på de och de stämde exakt ihop med vad jag hade, speciellt "smultrontungan" som det kallas när tungan ser ut som ytan på en jordgubbe/smultron. Jag hade i för sej inte så mycket utslag som man borde ha, men det är ju en barnsjukdom så jag tror att jag fick nånslags vuxenvariant som var lindrigare ^^
huden inne i händerna så brukar lossna nån vecka efter att man har haft scharlakansfeber, så det är troligen orsaken till det också :O varför i helvete får jag barnsjukdomar? oj brööl.
nåja, nu har jag bara förkylning kvar och hosta, hoppas den försvinner snart.

Nåja, det är ju bra väder idag iallafall :D och jag måste nu snart ta mig en promenad till nån butik för att köpa mat! eftersom kylskåpet är tomt och jag är hungrig. Har solat lite idag också ihopp om att få någon färg snart. nåja nu kurrar magen!

torsdag 16 juli 2009

Host host host...

Min förkylning har övergått i sån där irriterande hosta som gör att man ligger sömnlös på nätterna. Dessutom har jag på nåt konstigt sätt ont i hela kroppen också, stööööön!
Ollistisdagen var svinkul! Hade jättekul ända tills jag skulle gå hem och upptäckte mina mega skavsår där bak på vristerna. AC var tydligen sönder vid ollis också, för folk såg ut som om de hade varit och simmat med kläderna på där inne, helt sjukt :D Men jättekul kväll, faktiskt.
Igår så var vi hos anna och kollade film och åt pizza :D Jag och anna kollade på änglar och demoner, det var riktigt kul när man har läst boken. Även om boken innehåller hundra gånger mer fakta än filmen så var den nog riktigt bra lagad. På måndagen så kollade vi också på film "confessions of a shopaholic", Den var mycket sämre än vad jag hade väntat mig.
Nu skall jag plinka lite på min synth :D

tisdag 14 juli 2009

Glasbitar i knä.

Nåja, äntligen nå soligt väder! Idag har jag spenderat dagen på en jättehanduk på gården tillsammans med en bok :D Skönt. Mina ben är fula, jag råkade få några fina sår på dem förra veckan, ehum... och igår upptäckte jag hur otroligt cool min ena skorv var, som en kristall :D
När jag tyngde på den så ploppade "skorven" mittiallt ut, ungefär som när man klämmer en finne.
min såkallade skorv visade sig att vara en vacker glasbit som har bott i mitt knä den senaste veckan (; Hahahaha, konstigt att det inte har gjort ont? så nu har jag ett litet hål på knä, där glasbiten har suttit.

Ikväll tror jag att det är ollis som gäller? fast jag svor för mej själv förra veckans onsdag att jag aldrig mera skall fara på ollistisdagar. men jag tror jag skippar spriten denna gång (;

Idag fick jag världens bästa nyheter! Kristian skickade och berätta att hans ansökning om massa-loma har gått igenom, och att han får vara hemma i hela 9 dagar nästa gång han kommer hem. Då är det dessutom min födelsedag :D Oj vad glad jag blev. Hoppas att vädret vill hållas fint då också.
Nåja, nu skall jag fortsätta att fixa mig :D hejdå

måndag 13 juli 2009

Tammerfors trip! :D

Vaknade typ bara för en liten stund sedan ! Trött som bara den.
Igår for jag, Mia, Lotta och Danni till Tammerfors för att kolla på Alexander Rybak (you know, han som vann ESC i år). Han var jätte duktig och dessutom skitsnygg, vilket resulterade i att typ alla tammerfors 12-14åringar stod och skrek som bara den :D Haha, nåja jag tror nog äldre folk skrek lika mycket (; men unga har en tendens att höras mera. Före han började uppträda så var vi inne i stan och åt på subway och gick i lite butiker. Jag hittade en fin "krogväska" från sokos av märket Friis & Company. Den var egentligen lite för dyr för en krogväska, men den var på 30% och jag köpte inget annat. Den är så stor så man kan nästan använda den på stan också eller liknande.

På lördagen så kom en snäll Danni efter mig när det åskade och jag inte ville cykla till henne eller vara ensam hemma i åskvädret. Jag var livrädd för åskan när jag var liten, men så gick det över och blev bättre, men ensam vill jag inte vara eller utomhus. Dessutom tror jag att både min rädsla för åskan och för ballonger har kommit tillbaka. usch, visst kan åskväder bara vackra, men saker som man inte kan styra och som är livsfarliga så tycker jag bara inte om.
Nåja, tillbaka till min point :D hos danni var även Mia och Sara som satt och förberädde sig för en ganska så lugn kväll på sky. Efter en stund så ville nog jag komma med också, så det blev en spiknykter kväll på sky, med dans och prat.

Två veckor kvar nu så kommer älskling hem <3 Idag rycker alla nya mullin in :D Så det blir säkert en spännande dag för både dem och de nya Underserganterna. Kristian har ju dessutom blivit vald till hjälputbildare så han får utbilda de som sen hamnar till skolan. Min söt är så duktig :) jag har aldrig förr längtat till vintern så som jag gör nu, jag skiter i vad det är för årstid bara Kristian får komma hem nångång.
Jag orkar inte vara sjuk mera, påriktigt! I morse vaknade jag med värre hosta, täppt i hela näsan så jag inte fick nån luft, halsen var helt stockad av slem, och ögonen rann som niagarafall.
SUCK! Nu skall jag gå och äta.

lördag 11 juli 2009

AARRRGGHHH!

klockan är ett på natten och mina grannar har nånslags fest som tydligen går ut på att trumma så jävla hårt de bara kan på trummor! Det är omöjligt att sova. Och jag är så jävla trött :/
Stöööööööööööööön! tror jag skall se på friends och se om jag somnar !

Har ny dataskärm jag :D Eller ny och ny, fick den av pappas nån kompis! Ganska passligt att jag hade den på lager när min gamla jättelåda till skärm sippade totalt idag.

Nu blev det tyst där ute, aaah frid för öronen! Kanske de insåg att klockan är mitt på natten och att vi vanliga dödliga faktiskt försöker sova? ;D

fredag 10 juli 2009

Villan!

Har varit på villan nu sedan onsdagen! For dit för att kurera min dödskrabbis som jag tydligen hade skaffat mig (; Ollistisdagen var skitkul men jag kanske borde ha lämnat kvar dedär sista drinkarna i sina flaskor bakom bardisken (;
Nåja, men jag har haft jätteskönt på villan! ätit gott, sovit i mängder, och läst en massa skvaller tidningar och en bok till slut. Igår var jag och mamma och metade ^^ fick en hel abborre. Sedan så började det ösregna och alla mina kläder blev så blöta så man kunde vrida ur dem. Så jag valde att stanna en natt till där och bara lata mig ^^ skönt. Sedan så lade vi ut nät också på kvällen och i morse när vi tog upp dem så var de helt fulla med fisk :D Så idag har jag proppat i mig massor av rökt abborre,nypotatis och doppalakan (; Fyfan va gott. Sommarkänsla till tusen, fast regnet öste ner som aldrig förr.

Halva tiden har nu gått av dehär året som kristian skall vara i militären! jag trodde det skulle bli lättare med tiden, alltså att jag skulle vänja mig med att han är borta. Men jag saknar honom bara mer och mer för varje vecka han inte är här, och det gör bara mer och mer sjukt för varje gång han åker tillbaka på söndagarna. Hoppas att han får ta massa-loma vid min födelsedag^^ Det skulle vara helt underbart.

Nåja, slut pluttat ! nu skall jag läsa kalleanka :DDD

söndag 5 juli 2009

Ont.

Idag känns det mer än vanligt! Kristian kommer inte hem på jättelänge nu. Min mage känns som ett enda stort hål :/ Värst av allt är att nu kommer alla andra hem, som bara varit där ett halvår, men min Kristian har lika mycket kvar ännu.
Vi har haft en underbar helg! Älskling överraskade mig på torsdagen och kom hem en dag tidigare <3 Jag blev så jätteglad! på fredagen gjorde vi lite allt möjligt och på lördagen så var vi på Kristians kompis bröllop. Det var jättefint och riktigt roligt, och dessutom god mat ^^ och jag fick tillfälle att använda min såkallade "nyårsklänning" som jag aldrig använde. idag har vi varit i tölby hos kristians föräldrar och ätit pizza :D Jag har lånat kalle anka av matias nu, så jag har nåt att läsa (; Haha! Och så har Kristian fått mitt "RollerCoaster tycoon 2" spel att funka (; Så nu kan jag lätt bli sofia 12 år och bygga nöjesfält för hela slanten ! Så jävla kul :D
Vi har ätit asiatisk mat två gånger i helg :D på fredagen på chili & Lime, och på lördagen på dedär nya Spicy Asian eller vad de nu heter (; Det var jättegott också.

Tiden går jätte fort egentligen. Det känns som igår jag var 15 år, och nu fyller jag 20 om nån vecka :o Och snart har jag och kristian varit tillsammans 1 och ett haft år! Det är redan Juli :o
Det var ju just April? Snart skall jag börja jobba pånytt också ^^ Jag ser nog framemot att få en dygnsrytm igen och träffa alla barnen och jobbakompisarna !

Nu tänker jag tröstäta lite nötter och läsa kalle anka ^^, sedan måste jag väl ut i kylan och springa bort lite kalorier från helgens skräpmat ;D (och från mina inte så kalorifattiga nötter som jag tänker trycka i mig nu) :D hejdå.

onsdag 1 juli 2009

mitt i natten! :/

Här sitter jag mitt i natten och undrar hur jag nånsin kommer att somna pånytt!
Vaknade just och upptäckte att min mage var supersjuk och att jag mådde jätteilla.
Nu känns det lite bättre för stunden, men men..
hoppas att dehär går över snart,är det inte bättre i morgon så får jag väl lov att besöka hälsovården och hoppas på nån trevlig antibiotika som biter på allt.
ojfyfan, nu måste jag nog gå och ligga igen.

Dumma militär, släpp hem kristian så han kan komma och pajja om mej :(