onsdag 15 augusti 2012

Nyinflyttad

YES! Nu har vi äntligen flyttat till våran nya lägenhet i bostadsmässoområdet i Sunnanvik. Vi har redan invigt balkongen med koti-pizza och limsa. Just nu sitter jag i soffan i vardagsrummet omringad av ett hav av flyttlådor. Här är helt tyst! Inga onödiga billjud inga ambulanser inga dunka dunka bilar och inga ljud från grannarna. SKÖNT!

 Ser så framemot att inreda denna nya lägenhet. Den är ju lite mindre så den har inte lika mycket ytor att inreda med stora föremål. Men soffkuddar exempelvis så har jag funderat lite mot vit-silver-gult hållet eller så någon pastellfärg. Mycket vitt vill jag ha. I förre lägenheten hade vi mycket mörkare inredning. Fick en bok av Kristians mamma som beskriver hur man skall inreda så att man mår som bäst och vad olika färger gör för ens humör och sinnesstämning.

5 kommentarer:

Daniel sa...

Vitt blir ju lättare/snabbare smutsigt, men ni har ju alltid så städat så he borda ju int va några problem :)

Sofia Troberg sa...

HAHAHAHA att vi alltid har städat var ju årets största lögn. Men tack, det där lever jag på i flera år :D

Plus att damm är döden då vi har svarta möbler. Syns ännu snabbare på dem. Därför tänkte jag försöka smyga in lite mer vitt i inredningen både för att få det ljusare och finare och för att inte all smuts skall synas så bra. Konstigt nog så är all smuts oftast i form av damm och brödsmulor och sånt så det syns bättre på svart än vitt. :D

Anna sa...

Lägg upp bilder på lägenheten!!!! :D

Sofia Troberg sa...

Haha jo skall nog lägga upp sedan då den är i skick! Just nu är det bara flyttlådor överallt :)

Malin Nyman sa...

Ser fram emot att få se bilder sen joo :D :D skynda att få allt i ordning nu!!! Nyyyyfiiiikeeeen!