tisdag 31 augusti 2010

Back to school!

Nu är jag tillbaka på skolbänken! Spännande och roligt. Har idag gått igenom så mycket olika saker och fått så mycket information och papper så hela hjärnan snurrar...men på ett bra sätt. Har klarat av två dagar i skolan nu utan värre studieångest och motivationsbrist! Känner mig faktiskt riktigt motiverad nu! Fick också veta att man tillochmed har chans att kunna arbeta som barnträdgårdslärare om man väljer rätt kurser. coolt! (jag studerar ju alltså till socionom)
Känns konstigt att jag..den skoltrötta sofia som brukar ha en tendens att somna sittande i en pulpet, faktiskt ser framemot att studera. Även om denna känsla trolige bara varar i nån vecka så är det ju iallafall bättre än ingenting ;) hahaha!

Nu funkar inte facebook...shitshitshit...känner paniken komma...! Nånej :D Jag skojade bara!

PUH, nu funkar det igen...! Hahaha.

Idag skall jag umgås med mina tjejer, möjligtvis en sväng till ollis om jag har orken och pengar! Imorgon är det back to school party på fontana, det ser jag framemot. Yey!

Nu mina kära vänner, så skall jag kolla om jag har någå pengar överhuvudtaget. HEJPS!

söndag 29 augusti 2010

Skola? Jag?

Det slog mig just att jag börjar skolan i morgon! Herregud....
Och det värsta är...Vad skall jag ha på mej? Jag har ju inte hunnit tvätta kläder ännu....
Jag har ingenting att ha med i morgon heller? vad behöver man första dagen på skolan? shit jag minns ju ingenting.

måndag 23 augusti 2010

Puss hej!

Mår fortfarande illa. Men har fått i mig mat iallafall! och så har jag piffat till mig så jag inte ser ut som en zombie. Nu skall vi snart och handla, bara Kristian kommer hem från jobbet!
Har haft en depp-dag idag. Legat i soffan, andra dagens bakfylla, inga smink och håret så rufsigt att en boll av rufs hade bildats i nacken och sett på avsnitt efter avsnitt av olika tv-serier.
Men nu har jag varit i duschen, fixat håret, satt på en glittermössa, sminkat mig i party-makeup och satt på mig fina kläder. Ibland behövs det, även om man bara skall fara till butiken! Mitt humör blev bättre iallafall! Hurra!
Jag skall köpa kräftor! Det skall jag! kräftor är det bästa jag vet! Bara jag har pengar till det. Hoppas det.
Jag har färgat håret också ifall nån märker det ^^ det är lite ljusare, utväxten är borta, och troligtvis är jag mera askblond! jag tycker om min nya hårfärg iallafall :)

Hangover!


Yep, andra dagen också! Hurra för två dagars krapula! Kombinationen för mycket alkohol och dålig räksallad rekommenderas inte! Denhär gången var nog den värsta någonsin. Fyfan. Kommer aldrig att kunna äta min favoritsallad mera :/
Idag är jag ledig! Tur är nu det, jag har som sagt fortfarande huvudvärk och känner mig ynkligast istan.
Kristian fick äntligen sin Bmw besiktad idag också! Hurra hurra! :D


Här är en bild från i lördags! Såhär kul hade vi på förfesten hos oss! Sedan for vi till sky.

Snart har jag sett alla avsnitt av that 70´s show! Nog för att jag iförsig har sett dem förr några hundra gånger, men nu har jag kollar från början till slutet, va skall jag kolla på sen då?
Usch, nu skall jag laga någå nudlar och hoppas att jag har någon matlust.

torsdag 19 augusti 2010

Peeedi

Idag har jag och Kristian tagit oss i kragen och lyft våra lata rövar och cyklat till tölby och tillbaka.
Cykel är nog bra att ha, det är så skönt att cykla. Därför är "peeedi" min fantasifulla rubrik idag. jepp
Har inte orkat skriva här i veckan! I lördags var vi till Helsingfors. Jag köpte inget annat än solglasögon och skor, skulle ha velat shoppa massor, men har inga jävla pengar. stön! Men vi var ju inte så länge på stan, för sedan skulle vi och se på kristians mamma som kom imål efter att ha sprungit helsinki marathon. Tufft gjort att springa så långt.

Sådana skor köpte jag. Billiga och bra från H&M! :D

Nu skall jag se på lite mer that 70´s show och sedan sova.


torsdag 12 augusti 2010

Konstensnatt!

Konstensnatt har blivit spenderad på jobbet! ENSAM I ETT JÄVLA CAFÈ I SALUHALLEN! Fyfan i helvete, nästa gång jag blir tvingad till det, så hoppar jag hellre ner från replotbron. Mina fötter håller på att gå sönder och huvudet snurrar så det snart spricker. Söndrig diskmaskin gjorde inte det hela bättre, har diskat för hand hela kvällen (typ några miljoner koppar), och kokat kaffe tills jag nästan dött. Hade inte ens tid eller ork att gå på WC, så min mage var på gränsen till att spricka. HURRA VILKEN JÄVLA KVÄLL!

Nu skulle jag ha suttit på nån mysig bar tillsammans med mina kompisar och druckit och skrattat och pratat, men nej, vad gör jag nu? Jag ligger hemma i soffan och är så slut så jag vet inte vart jag skall ta vägen.
Och som pricken på i:et så skall jag inte jobba i hallen i morgon och börja 12 som det var tänkt. Utan jag skall till nya othello till 10, där jag aldrig ens har satt min fot ännu? Och jag skall stänga butiken... själv? GAAAAAAHHHHH!

Som tur hade jag snäll mamma och pappa som kom och hjälpte mig i värsta kaoset, så kunderna hade nåt kaffe att dricka och rena muggar. Tack jättemycket.
Och supertack åt Kristian och TG som kom och hjälpte mig att stänga. och förlåt för att jag är en stressad idiot.

Bra skit! Jag hoppas jag får jävla bra kvällstillägg för denna kväll! Om inte, ja......då får jag...raivokohtaus och lägger mig ner och sprattlar på golvet. tack och hej för mej!

Surpuppa!

Precis vad jag är idag, en surpuppa! Jag får nå fel med denhär huvudvärken. Har ätit 3 burana nu bara i morse, ingenting händer. Satans satan! Och jag skall jobba från 14.00 till 22.00 idag! gah! Varför skall jag jobba mitt i natten med att sälja bulla? vem vill ha bulla mitt i natten? Nåja, säkert vill någon ha. Det är ju trots allt konstens natt.
Stön, jag måste ta med ett helt paket burana idag för att överleva.

Igår var jag med emme och plockade kantareller :D vi hittade nog en hel del.
Sen hade jag och Kristian en minikräftskiva ^^ jättemysigt.

gah! jag vill int alls fara till jobbet.

tisdag 10 augusti 2010

Mystik

Mystiska saker händer!

Mystisk sak nr 1: Min telefon har slutat funka inne i lägenheten? går inte att ringa, och ingen kan ringa åt mej? Men direkt man kommer ut ur huset så funkar det? Helt sjukt? Man blir ju bara så jävla irriterad?

Mystisk sak nr 2: Det har lossnat en liten bit från min ena tand? men jag vet inte var,när heller hur? och det gör inte ont så jag har nog inte stött den nånstans?

Mystisk sak nr 3: Jag har börjat bli snål på bulla efter att ha jobbat nu i en månad på othello? och annars hatar jag bulla, och mådde urskit av all bullalukt i början. Varför? Jag kan ju fan inte jobba i en bullabutik om jag är snål hela tiden.

Idag fick jag mej en tankeställare på jobbet i hallen!

Kund:"varför finns det inga ramper här?"
Jag: "aj vadå?"
Kund: "ramper, för handikappade, dethär är ju ett ställe där många handikappade rör sig?"
Jag: "aaah, jo jag håller helt med dej, det borde nog finnas ramper"

Ja, och jag ljög inte! På andra sidan hallen har de visserligen en hiss, men där vid othello så är det bara trappor, där går mammor och konkar och på med sina barnvagnar och handikappade med exempelvis rullstol inte slipper att fara alls. Det är ju ganska sjukt? också gamla människor (som de flesta kunder vid othello är) så har svårt att röra sig i trapporna. Sen började jag fundera hur svårt det skulle vara att själv vara rullstolsbunden och inte kunna röra sig dit man vill. mera ramper to the people!

Jag känner mej lite svag idag faktiskt, alltså i kroppen, lite sådär febrig? Kanske det är för att jag var ute och gick i regnet igår med Lena. Eller så håller jag på att bli sjuk.
Nu om en liten stund så skall jag fara på promenad med mamma! hoppas det inte börjar regna pånytt.

hejsvej

söndag 8 augusti 2010

dum i huvu!

Min festbrist jo...den försvann lika fort som mitt minne igår! vaknade upp i morse med dundrande huvudvärk och den legendariska fjortis kommentaren "Jag skall aldrig dricka nåmer" flög ur min mun ett par gånger.
Nåja, mitt tillstånd blev bättre så fort Kristian nämnde att vi skulle fara och äta till nya kinabuffén i rewellcenter.
Gott var det också! faktiskt, jättebra!
Nu ösregnar det...igen och åskar gör det också troligen. Hör ingenting i denna betongklimp som vi bor i. 3dje gången idag det börjar åska. Underligt väder!
Idag har jag tryckt i mig så mycket krapulamat jag bara har orkat äta! för ni vet väl att när man är bakfull så FÅR man äta vad man vill.. och ingenting sätter sig på låren. sant sant...som bäst sitter jag och äter isglass.

Jo igår alltså så kom jag och Sanna på att vi nog måst fara ut. Så hon kom hit och förfestade lite före vi sedan for till sky! :D Bra kväll men nästan förmycket folk mot slutet. Jag borde också lära mig att tequila inte är bra för lilla mej, varken för huvud, kropp eller själ ( eller minnet).


torsdag 5 augusti 2010

Uppdatering av pensionärbloggen!

- Plockat hallon
- Tagit upp nypotatis
- Dragit upp morötter

Jepp...det var dagens tant-göra! Jag har gjort så mycket tantigt på sistone så jag borde få kräva pensionärs rabatt i butikerna. Måste skärpa mig snart, och börja supa härja och spy istället. Annars kan jag lika bra flytta in på ett hem för gamla tanter direkt. Hahaha :D

Btw, Jag har fått mina första röda tomater :D woho! Hahaha, där sket det sig direkt.
måste fundera...vad har jag gjort för ungdomligt idag...hmm.. sålt bulla? Haha!

Stön, suck, pust!

E va no betär förr i tidin!

Nej men seriöst! Jag har sån grym fest-brist så jag börjar snart skaka och svettas och gråten nalkas bak i halsen. Men när fan skall man ha tid med nåt sånt då man jobbar rävä av sig konstant, och direkt man har en ledig dag så skall det tyngas in femhundrasjuttio olika program på den. Men nu på lördag så hoppas jag att jag kan tynga in en ute kväll? Hoppas någon är villig att komma med? :)

Nåja, snart börjar ju studierna, då hinner man nog festa ihjäl sig!

Detta är ett inlägg som är väldigt ironiskt, så jag hoppas ni som läser är tillräckligt smarta för att förstå det ;)

Oj herregud, åt en muffins från othello just! Herrejävlaranamma vad gott det var! Fanskapsfan, jag som inte skulle äta bulla bara för att jag jobbar på en hel jävla bullafabrik! Men jag har aldrig smakat så goda bakverk som de har på othello. helt sjukt! (Observera mina svordomar, det är ju ganska ungdomligt)! höhöhöhö
okej, nog med ironi! Nu skall jag lösa korsord!



nånääääääää!

Storm

Mitt i natten...sitter och ser på that 70´s show och är lycklig över att bo i en betongkloss när det blåser hårt där ute. Kanske stormen kommer hit nudå...som de har varnat om.
Blev inget powerpark idag då, eftersom det ösregnade hela dagen. Istället så tröståt vi på rax och gick lite på stan och loppis. Sedan var vi påväg att handla, skulle bara hem och byta skor först (eftersom mina höga klackar tog livet av mina fötter). Men det slutade med att jag bokstavligt talat föll ner i soffan och somnade på två sekunder. haha :D lyckat.

Igår var vi ute och gick i skogen! Eller gick och gick... det var så mycket myggor så vi fick nästan lov att springa! Har påriktigt aldrig sett sådär mycket myggor. Om man stod stilla i typ en sekund så hade man minst 50 myggor på varje ben som bet. När vi kom hem var mina ben helt skrovliga av typ fyrahundratusen myggbett ! och då hade jag tjocka tights på mej. Stöön.
Bilden där uppe är från igår, och jag har klättrat upp i ett fågeltorn :D

Nu blåser det som fan! och nu skall jag sova! natinatt

onsdag 4 augusti 2010

Skitväder!

Är ledig idag! Har leidon, är hungrig, måst på trevlig kontoll idag också! Som sagt...jobbigt att vara kvinna.
Kristian ska besikta hans BMW Idag... hoppas den går igenom.
Vi funderade fara till Powerpark idag, men nu är vädret ju inte det bästa...men vi får se nu.


ååh....såhär glad som på bilden är jag nog inte idag... murr..!

tisdag 3 augusti 2010

Ledig dag!

Idag har jag haft ledigt! Hurra! Jag har varit och shoppat med födelsedagsbarnet Sara! Sedan har vi ätit tårta och sett på film. Sedan for jag till Mia och vi har varit på promenad och ätit pizza i ugnen. mums.Grattis på 20års dagen Sara!

söt mia vid smulterö!
Min shopping blev jeanstunika och halsduk! köpte också en svart klänningsgrejsimojs.


söndag 1 augusti 2010

Stööön!

Har varit i töjby igår och idag, på kristians mommos och moffas andra villa. Jag och Kristian och matias har simmat så mycket idag så man är helt slut i kroppen. Ögonen svider och det känns som om en ångvält har kört över en. Så nu finns det inget annat att göra än att kolla på Family guy och slappa i soffan.

Har varit duktig och plockat två burkar med blåbär idag också! Men fyfan vad mycket myggor.
haha, en oseriös bild på mej!

Hjortron.


slända.

äääh...jag har leidon, hinner inte med någonting nuförtiden! jobb jobb jobb stress stress stress sova sova sova och en massa annat!....helvete. Jag vill hinna med kompisar jag vill hinna med Fester och jag vill hinna göra det jag vill! arrhhhhggg... Massa pengar och en repris på ayia napa skulle inte sitta fel nu...Festa i två veckor i sträck med de bästa, och bara få ligga i solen på dagarna utan att behöva fundera över morgondagen. Hur lyxigt som helst! Ligga vid poolen och dricka drinkar...ååh..! skitskitskit