tisdag 10 augusti 2010

Mystik

Mystiska saker händer!

Mystisk sak nr 1: Min telefon har slutat funka inne i lägenheten? går inte att ringa, och ingen kan ringa åt mej? Men direkt man kommer ut ur huset så funkar det? Helt sjukt? Man blir ju bara så jävla irriterad?

Mystisk sak nr 2: Det har lossnat en liten bit från min ena tand? men jag vet inte var,när heller hur? och det gör inte ont så jag har nog inte stött den nånstans?

Mystisk sak nr 3: Jag har börjat bli snål på bulla efter att ha jobbat nu i en månad på othello? och annars hatar jag bulla, och mådde urskit av all bullalukt i början. Varför? Jag kan ju fan inte jobba i en bullabutik om jag är snål hela tiden.

Idag fick jag mej en tankeställare på jobbet i hallen!

Kund:"varför finns det inga ramper här?"
Jag: "aj vadå?"
Kund: "ramper, för handikappade, dethär är ju ett ställe där många handikappade rör sig?"
Jag: "aaah, jo jag håller helt med dej, det borde nog finnas ramper"

Ja, och jag ljög inte! På andra sidan hallen har de visserligen en hiss, men där vid othello så är det bara trappor, där går mammor och konkar och på med sina barnvagnar och handikappade med exempelvis rullstol inte slipper att fara alls. Det är ju ganska sjukt? också gamla människor (som de flesta kunder vid othello är) så har svårt att röra sig i trapporna. Sen började jag fundera hur svårt det skulle vara att själv vara rullstolsbunden och inte kunna röra sig dit man vill. mera ramper to the people!

Jag känner mej lite svag idag faktiskt, alltså i kroppen, lite sådär febrig? Kanske det är för att jag var ute och gick i regnet igår med Lena. Eller så håller jag på att bli sjuk.
Nu om en liten stund så skall jag fara på promenad med mamma! hoppas det inte börjar regna pånytt.

hejsvej

Inga kommentarer: