torsdag 24 juni 2010

Sömnlöshet!

Legat sömnlös hela natten...! Jag hatar nätter då man ligger och stirrar i taket och inte kan sova? Varför finns dom? Nu värker hela huvudet och ögonen svider. Jag måste snart iväg efter ett löneintyg. Sedan skall jag till butiken och till frissan.

I feel like crap.

Tänkte fara med mamma till butiken så jag hinner få några biffar till midsommaren innan de bästa tar slut (;
Sedan skall jag och toppa håret. det är helt hemskt nu, det är så nött så det trasslar ihop sig hela tiden.

Igår fick mamma och pappa besök av världens sötaste lapphundsvalp! jag var såklart på plats för att titta på ullbollen. Den var helt sjukt söt och underbar. Jag vill också ha en valp.

Skall snart lägga upp nå bilder...bara jag orkar.

tisdag 22 juni 2010

Uppdatering från soff-potatisen!

Jag läser en bok som heter "På det fjärde skall det ske" Jag har läst kanske 3/4 och jag orkar inte läsa den mera, den är lättläst och allting, men jag blir så irriterad på huvudpersonen så det är inte klokt? Hon är helt puckad? eller, jag vet inte puckad... men hon är så olik mej som man bara kan vara. Nu har hon sårat så länge så att hon själv blir sårad och fattar inte varför?
Nåja, nu skall jag sluta irritera mig över en bok, utan istället fundera över mitt eget liv, tillexempel så är jag väldigt väldigt hungrig. hur skall jag lösa detta? Jo...jag släpar min lata röv till köket och lagar en broiler sallad.
Det finns bara ett hinder, och det är soffan, denna djävulska soffa som är så bekväl så man inte vill stiga upp om man en gång satt sig. damn!Här har vi två av de sötaste varelserna som finns i samma bild! Leia tycker jättemycket om Kristian. Hon ser nog honom som nån slags bästa vän (; de är väl lite på samma nivå antar jag (; haha.
Dessa bilder är från villan. Vi var dit och grillade på söndag.Jag vid gamla kojan!

Trädkramare? :D


söndagen slutade inte riktigt som jag hade tänkt mig. Det är inte lätt att vara i den här åldern. Oftast försöker man bli vuxen så gott man kan, medan man ibland bara vill lägga sig ner i ett hörn och gråta. Finns ingen värre känsla än när man känner på sig att den man försöker prata med inte tror ett dyft av vad man säger? En känsla av hopplöshet. Vad skall man göra? Nej just det, det finns inget som hjälper.

Igår for vi till Karparö för att kolla läget vid Kristians familjs villa. Det är fint där, vi gick flera kilometer längs en liten grusväg med fina hus och helt underbar natur. Men det blev så myggigt så vi måste tillslut vända om.
vi hittade en överkörd orm också, den va cool.

Nu skall jag släpa iväg mig till köket och laga mat. hejps

torsdag 17 juni 2010

STUDSMATTA!

Det bästa har hänt....! Kristians lillebror har fått en studsmatta, såndär 4,2 meters jättetrampolin! HURRA!
Har spenderat hela kvällen med att montera ihop den ( det är inte så lätt som det ser ut)! Men vi fick upp den, med nät och allt. Sedan har vi hoppat tills svetten rann :D Jag blev överlycklig när det visade sig att jag fortfarande kunde göra både framåt och bakåtvolt utan att bryta alla ben i kroppen, och dessutom landa på fötterna! :D Alltså jag blir barn pånytt direkt jag tar det första studset på en såndär matta, det är ju bara världens bästa känsla att hoppa omkring och känna sig tyngdlös. :D

Jag har varit till dagis idag också och hälsat på! Det är inte på alla arbetsplatser det kommer en hög med söta barn och kramar en när man kommer in genom dörren. Jag saknar nog att jobba där...

Sedan har jag varit på stan, råkade slösa upp resten av mina "shopping"pengar som jag tänkte spara till resten av sommaren. damn! Men vad kan man? Nä just de...Tänkte gråta en skvätt när jag insåg att jag inte kunde köpa världens sötaste kjol på H&M :( Nåja, nästa gång jag kommer över en extra peng så skall jag köpa den. Den var ju bara för söt! Hoppas den inte tar slut för fort.

Nu har jag knaprat i mig en näve nötter! gott gott.

onsdag 16 juni 2010

HURRA!

Idag när jag vaknade på morgonen hade jag smällhuvudvärk och mådde superdåligt, kändes som om hela huvudet skulle vara fullt med snor. Detta lättade inte fast jag tog burana heller, så jag började fundera vad det var för fel på mej? Men som tur så började jag må bättre lite före 2 och fick i mig en isglass :D Boven i dramat så visade sig senare vara dendär trevliga veckan som vi kvinnor har per månad! SUCK. att jag inte tänkte på det!

Tur för mej att det blev bättre eftersom jag skulle med mamma till stan klockan 2! Vårat första stop var banken! Jag kom på sådär 2minuter före vi skulle fara att jag hade en gåvocheck sen 2 år tillbaka som jag inte löst ut. Hittade den konstigt nog direkt. Och till min förvåning så gick den ännu att lösa ut, och jag blev 60euro rikare! :D Fast de är såklart ett minne blott redan...De blev på nåt konstigt sätt förvandlade till Skor och smycken.
Fast jag upptäckte när jag kom hem att mitt halsband är sönder.. så det måste bytas i morgon.

Efter shoppingrunda med mamma så mötte jag upp kristian vid... motonet :D (Ja ni läste rätt, jag och mamma var vid motonet) :D Sedan handlade vi mat och körde iväg till maxmo (av alla ställen), för att ha picnic!
Det var mysigt att sitta där på en filt och mumsa i oss batong,tunnbrö med skagenröra och lite annat mumsigt.

Nu sitter jag i soffan igen. Rolig dag har jag haft, om man bortser från förmiddagen.

tisdag 15 juni 2010

Höjden av tråkighet!

Yep, igår såg jag framemot en dag utan några måsten...Idag ligger jag i soffan och har ångest över att jag inte gör något. Dehär är hemskt, jag vill inte vara arbetslös mera. Jag måste ha nåt som tvingar mig att stiga upp och röra på mig, det räcker med en kompis som ringer och har nån kul ide, men dethär kan inte fortsätta, det slutar med att jag växer fast i soffan. De sku va just snyggt! stön.

Igår var jag med mia till loppis en stund, sedan peeda ja iväg till fammos å städade lite med simon. Vi fick kaffe och smörgås och lite pengar som tack :) Och så berättade fammo intressanta saker om vad hon har varit med om. Det var roligt!
Sedan började det regna, jag skickade åt kristian och skrev att han får nog lov att komma efter mej då det regnar! När han väl kom så hade det förstås hunnit sluta regna. typiskt! Men det var nog jättetur att han kom efter mej iallafall... för 10minuter senare vräkte det ner som aldrig förr. värsta skyfallet. Vi körde till stranden för att titta på när det öste ner. Mys!

En sak jag inte förstår är hur jag inte kan vara trött idag? Igår kväll när vi skulle gå och sova så var jag klarvaken, inte trött överhuvudtaget! Låg uppe och läste i flera timmar och ingenting hände! Hatar dendär känslan av total hopplöshet! Man kan inte göra nånting, och man kan inte sova. Ligger och blundar utan att någonting händer. Nåja, lyckades väl somna där halv 4 tiden kanske? Vaknade när kristian skulle till jobbet, och var pigg som en spigg. huh? Var nog nån super ED jag drack igår. Energidricka brukar nämligen inte ha nån effekt på mig, fastän jag dricker en innan jag lägger mig.Meeen, tydligen var det nån super ED (;

Nu skall jag fortsätta ha tråkigt... woho

lördag 12 juni 2010

Lata veckan!

Denna vecka var planerad att gå i hälsans tecken! Och som vanligt då man planerar att vara riktigt hurtig och träna hårt... så slutar det med att man kommer på sig själv att ligga på soffan flera dagar i rad, utan motivation att göra nåt alls. SUCK! Kanske nästa vecka? Idag har det regnat nästan hela dagen! Jag och Kristian har helt seriöst inte gjort nåt annat än att vaknat,ätit,luggit i soffan...ätit igen...! Det är nästan så man mår illa av att inte ha gjort någonting vettigt på hela dagen....men ganska skönt iallfall..inga måsten. Skrattat har vi iallafall, åt allt från dåliga filmklipp på youtube till det faktum om att vi troligen är latast i stan idag (; Hahaha
Min Kristian är världens bästa och roligaste pojkvän man kan ha. älskling!

Usch usch, måste iallafall göra lite soff-träning...typ situps på golvet och lite spontan dans till dålig musik (; HAHA! Ligger nu som bäst och tittar på 3dje CSI avsnittet irad. Tror jag aldrig ha varit såhär lat nångång på en lördag, förutom om jag har varit typ sjuk :D

Nu skall jag fortsätta....ligga på soffan (; Bra Lördag!

fredag 11 juni 2010

Städa städa varje freda'

Och så varje jul, det tycker jag INTE är kul! Alltså jag känner mej som en gammal gumma, jag har varmt och ont i ryggen av en heldagsstädning i lägenheten. HUHU! Bara lite korsordslösning och lite babbel om mina tomatplantor ännu...så är jag en fulländad 60åring.
Igår var jag på urvalsprov till Novia! HELA DAGEN. Kom dit halv 8 och kom hem (gående) halv 5! Det var en rolig, tung, givande och skrattfylld dag, och nu har jag mina urvalsprov över! skönt.
Ikväll kommer Matias hit, och vi skall laga tacos/tortillas. Kristian är just nu och handlar maten tills i kväll, det får han lov att göra eftersom jag har städat som en tok hela dagen! FNYS.

Nu är det helg! Och jag har ingenting att göra... :( jag blir less på att inte ha några extra pengar att spendera! Exempelvis på popkalaset, det skulle ha varit jättekul, men nej... :(

Nu är lägenheten iallfall ren! hurra! Har jag nog städat bort så många kalorier så jag får äta massor av tortillas ikväll :D mums

onsdag 9 juni 2010

Zzzzz....!

Imorgon är det dags för mer inträdesprov! Tidigt på morgonen också, jag får ta mig en tupplur när jag kommer hem då alltså ;) haha! Nånej, men jag har märkt hur otroligt trött man blir av att vara ledig. Idag till exempel, jag har inte haft nåt att göra på hela dagen, så jag har sovit...typ till klockan 3 på eftermiddagen. Sedan kände jag mig urusel,lat,hemsk... usch, jag klarar inte av att vara ledig.

Igår var jag med Mia och Mikki på loppis en stund, sedan var vi till jysk också, och köpte balkongmöbler till mias balkong. Vi hann också med lite chill på bryggorna innan det var att säga hejdå åt mikki som reste tillbaka till stockholm samma dag.Nu skall ni få se en bild på det jag troligen har babblat mest om i bloggen de senaste veckorna (;
NÄMLIGEN MINA TOMAT/CHILI/JALAPENO PLANTOR!
hahaha :D visst är dom fina?

I helgen skall de flesta till popkalaset i jeppis! Jag vill också :( Men jag måste spara di pengar jag har.
Jag får sitta här hemma i regnet istället. vetja ja hittar på nåt vettigt.
Just nu sitter jag och tittar på fifth element som kommer från tv, haha, bästa film ever.
Nu skall jag äta en banan, sedan gosas lite med Kristian, sedan sova! hejhej

måndag 7 juni 2010

Sushi

Idag har jag blivit av med min sushi oskuld :D Det var faktiskt riktigt gott!
Har spenderat dagen med Mia, först så var jag på inträdes intervju! (Jag var så nervös så jag minns typ inte hälften av vad jag har babblat och på :D Men får hoppas på det bästa. Huh!)
Ja, men sedan cyklade jag iväg till mia, vi satt hos henne en stund innan vi for iväg med en massa hennes grejer till Loppis. Efter det så åt vi kina buffé och gick runt på stan i flera timmar!
Sedan var det dags för en välförtjänt vilopaus hemma hos mia, också Malin kom dit en stund innan vi for iväg till stan igen! Då var det sushi-time! Vi mötte upp med Mikki,Emme,Danni, Sara och Jennifer utanför Vasas nya (och enda) sushi restaurang. Det var en ny smakupplevelse, som jag verkligen gillade! Mums.
Imorgon far stockholmsbrudarna tillbaka. Jättekul att träffa dem! Önskar jag skulle ha extra pengar för att kunna hälsa på dem i storstaden i sommar. :(

Nu sitter jag och latar mig i soffan! Det är skönt det med. Imorgon får jag sova huuuur länge jag vill! skönt.
Men sen då? Jaaa-a va gör man sedan? Usch vad rastlös man blir av att inte jobba! skulle förstås kunna städa, det behövs verkligen! hoppas jag har orken till det i morgon.

Pirr pirr!

Imorgon skall jag på inträdesintervju till peffan. Min mage pirrar nog lite redan idag...! Hoppas det går bra.
Helgen sådär annars så har varit rolig. Igår blev min lillebror simon student! Mamma hade varit duktig och ordnat en fin studentfest med god mat och glada gäster.Här är en bild på simon som student! och en på mej som kristian har tagit!


Sedan efter festens slut så for jag iväg till mia på förfest inför kvällen! Jag var supermätt och smått dåsig av all skumpa, men kul hade vi, och tog en massa foton med min kamera :D Sedan bar det av till strampen! Där satt vi ganska länge, massor med känt folk och nyblivna studenter. Här är en bild på mig och malin och mia! Har många bilder, de kommer upp senare.

Idag har jag legat i sängen till ungefär 4 på eftermiddagen :D Inte för nåt annat än att det var så skönt att inte behöva stiga upp ! Sedan har vi varit en vända till dragnäsbäck, och sist men inte minst så har jag varit hos Mia med en hög med fnittriga tjejer och ätit popcorn och blomkål med dipp, och skrattat tills vi nästan grät. Haha, rolig kväll! Imorgon skall jag ta min sushi oskuld! :D Det har öppnat en sushi restaurang här i vasa nu, så vi skall testa den med tjejerna! Nu sova.. natt natt!