onsdag 5 november 2014

En givande dag

Idag har det varit en lång men givande dag! Först jobb hela dagen sedan kvälls personalmöte och ännu efter det har jag varit på ett till jobbrelaterat möte och middag på Kaavya. Har inte ens hunnit hem emellan men otroligt vad energin har räckt till iallafall!

Ljuset snön har gett oss ger nog en extra energiboost nu när det blir mörkt så fort på eftermiddagen. Det är något speciellt med att jobba på dagis då första snön kommer. Vare sig man är barn eller vuxen så känner man de första julkänslorna komma smygande, maten doftar extra gott och man får bara lust att tända en massa ljus och pyssla julkort. Gungor byts ut mot pulkor och spadar och luften blir så frisk och krispig.

Som sagt så har det varit en mycket intressant dag med givande diskussioner! Kaavya levererade igen och jag åt något av de bästa på länge. Lamm i mycket god och kryddstark sås. Perfekt avslut på dagen!

Nu blir det nog sängen direkt :D Snart är det helg igen. Otroligt hur fort tiden går. De känns som att det bara är måndag och fredag hela tiden .

Inte bara barn älskar första snön. Här har ni gårdagens mästerverk lagat av två 25åringar med barnasinnet kvar! Meet Albert the snowman som förhoppningsvis stod kvar ännu i morse och hälsade gomorron år yrvakna sunnanviksbor.

Inga kommentarer: