söndag 30 augusti 2009

Höst




Hösten börjar vara här nu, det är bara att acceptera! Villavslutningen var vacker som vanligt med massor av rakerter, kräftor och fisushot (; hah! Istället för att supa skallen av sig, så var jag och Kristian på våran villa och tog det rätt så lugnt.
Vi började lördagen med lite mat på chili & Lime, sedan köpte jag en liten svart jacka från H&M, och en söt mössa med tofs och ett par örhängen från veromoda. Dessutom så hade jag spanat in en prickig regnjacka från Minimani, och nu när höstregnet öste ner så passade jag på att inhandla den. Sedan köpte jag också ett matchande paraply (; Haha.

När vi hade all utrustning så körde vi iväg till JURVA... av alla ställen, och gissa varför? Jo för att se på bilar som kör runt runt och driftar och har sig så att hela stället är en vit rök som lukar bränt gummi :D Alltså himmelriket för min bilgalne pojkvän :D Sedan var det ju förstås så typiskt att direkt vi kom fram till jurva så försvann alla kilometer tjocka molnen på sig så att det blev helt klart och skitvarmt :D Så jag fick ingen användning för min nya regnjacka :/ Men tur var nu de, för sedan skulle vi ju ut i båten och fara till villan. Jag stövlade genast iväg (släpandes på en gnällande kristian) ut i skogen och plockade massa kantareller till en sås :D gott. Kristian blev sedan mycket gladare när han hittade de alldra största kantarellerna och gjorde en mindre vacker segerdans hela vägen tillbaka :D Sedan åt vi kräftor och smällde av några raketer som jag köpt vid minimani, och åt chips och godis och shottade min fisuflaska :D Den var en jättelyckad villavslutning tyckte jag. Mysigt värre.
Idag har vi också varit en tur i skogen, och sedan till tölby och hälsa på kristians familj och klippa hans hår. Sedan åt vi subway och kramades en stund innan han återigen skulle tillbaka till minitären. Men det är bara 4 månader kvar nu.
Nu skall jag snart ta mig ett fotbad med mina nya fotkrämer och fotsalt och grejjer från dermosil (; lyx!


måndag 17 augusti 2009

I hate Mondays

Varför är man alltid så förbaskat trött på måndagar, har haft såndär zombie dag på jobbet idag. Ni vet sådär dagar där man bara gör allting efter rutiner och tänker inte alls på vad man gör :D
Helgen var jättebra! På fredagen fick Kristian komma hem tidigare än vanligt, så vi hann göra saker på fredagen också. fast inga stora saker, för vi skulle föra kristians mamma och lillebror+kompis till tölby sedan på kvällen, de hade varit på "springtävling". På lördag åt vi på Chili&Lime och sedan shoppade jag lite (; Yeah! när jag kom hem märkte jag att allt jag hade handlat var svart :O och jag har faktiskt brist på svarta plagg nu i min sommargarderob, så nu blev det omedvetet mer höstigt ^^ Sedan for vi till tölby för att umgås med matias och sedan spendera kvällen och natten där. Jag åt nästan ett helt paket kräftor själv :D Och jag skulle lätt ha kunnat äta ett till (; Fyfan vad kräftor är gott.
Har upptäckt att pappas dator är tillräckligt snabb för att spela Bejeweled Blitz på! (facebookspel) :D
Så jävla kul, slog mitt rekord med det dubbla bara för att datorn är snabb :D (JEP, jag är nördig)
Snart får vi äntligen träffa malin igen, som kommer långt bortifrån Irland och hälsar på ^^ Ska bli superkul att se henne <3
Nä nu skall jag återgå till min nya last.....som pinsamt nog är ett facebookspel....:DD

tisdag 11 augusti 2009

En ny dag igen

idag har jag varit och tagit fästing spruta och sedan var jag och mamma och handlade!
Jag köpte nya fejk crocs till jobbet, koss hörlurar till mp3-spelaren, och cosmopolitan (;
Sedan var jag och sprang och testade mina nya hörlurar! Riktigt bra nog för att kosta 30 € !
Vi har alltid roliga citat och vitser och grejjer uppe på wc-dörren i jobbet! :D Men idag läste jag ett som faktiskt stämmer. " De som pratar illa om andra med dig, så pratar illa om dig med andra"
Synd men sant! Men då igen så stämmer det troligen mest på flickor eftersom skvaller tillhör våra favorit intressen (; haha.

Snart börjar skolorna och alla barnen kommer tillbaka till dagis! Då blir det full rulle på jobbet, har haft lugn första en och en halv vecka nu :) Idag har jag fått lära mig lite mer teckenspråk! Det är jätte intressant!

Just nu försöker jag vara positiv, blir bara på dåligt humör av att tänka för mycket. Fast om det är nån jag gjort nånting illa så skulle jag gärna vilja veta det? För jag får en sådan känsla, men jag har ingen aning om vad jag har gjort? fast jag försökt klura ut det i många långa timmar. :/ hjälp snälla? Kanske det bara är ett missförstånd? Får hoppas på det :) För det känns, och det gör ont.

Det var superskönt att vara ute och springa idag, och konstigt nog så blev jag inte ens trött, fast jag var säkert 3 gånger längre än vanligt :O Måst ha varit musiken som gjorde det ^^ haha, kanske man får bättre kondis av musik ;D nu får jag bara hoppas att inga fler konstiga bobbor hittar in i min kropp, för nu skall jag ut och springa en gång om dagen och där med basta!
Igår fick jag migränliknande huvudvärk på jobbet, somnade nästan över ett bord medan jag målade, sedan drack jag kaffe och så försvann huvudvärken med det samma? konstigt värre, eftersom jag inte är koffeinberoende. Nåja, jag vet ju vad som hjälper nu iallafall (;
Nu orkar jag inte skriva mera för nu skall jag spela Bejeweled Blitz på facebook :D typ världens bästa beroendeframkallande spel ! Hahaha

fredag 7 augusti 2009

:/

Fyfan va allt känns hopplöst just nu, varför kan jag aldrig va frisk, varenda sommar, varenda jävla sommar så blir jag sjuk! Just nu har jag såndär "svag-sjuka" vinglar å skakar och känner mej svagast i världen. Orkar ingenting...
Och när man känner sig såhär så blir saknaden av folk femhundra gånger värre :/ Ensam är jag också, ingen att prata med alls :/ kan inte ens gosa med Leia (Hunden) för hon för med grannarna till villan deras när ja skulle vara borta i morgon och spela fyllefotis! Vilket nu ser helt jävla hopplöst ut! Jag såg så framemot de...hoppas de e bättre i morgon så jag iallafall kan fara med och titta på, eller vara maskot eller nåt^^ Fyfan va jag känner mig arg och ledsen och besviken på samma gång :/
Och Kristian saknar jag mer än nånsin, har är på läger nånstans mitt ute i nån skog och di har så mycket att göra så han hinner inte ens ringa, just och just skicka nåt snabbt på kvällen.
jag vill kuna träna igen å far ut å spring och sånt.. men NÄ!
Fyfan va trött ja e, och inte kan jag sova heller, passande att ögonen far fast då man står men när man lägger sig ner så kan man inte sova?
Nu är jag klar med mitt depp-inlägg tror jag!

söndag 2 augusti 2009

Inlägg nr 100!

Jag har haft en underbar vecka tillsammans med Kristian! Och just när man hunnit vänja sig vid att vakna upp brevid honom, så är man ensam igen :/
Vi har iallafall hunnit hitta på en massa roligt ^^
På måndagen så firade vi ju min födelsedag i molpe !
Och på tisdagen så gick vi på stan en stund, och åt sedan på faros och efter det så for vi till ollis :D Var riktigt roligt nog, fast vi bestämde oss att gå hem innan nån av oss blev för full (;
På Onsdagen så var vi på bio med Kristians lillebror Matias, och såg på Harry Potter och halvblodsprinsen ! Den var faktiskt ganska bra.
På torsdagen så for vi till villan och grillade revbensspjell och plockade kantareller :D Jag och Kristian och leia vann överlägset mommo och mamma (; haha.. (alltså vi hittade mest svamp)
Och så har vi varit i Tölby och kastat pil och spelat badmington och kubb så armarna är sjuka ! Jag vann kristian i pilkastningsturnering (; Sedan räddade vi en stackars liten näbbmus från att bli mat åt en hungrig katt! Vi var mogna nog och döpte den till Martin-Harry Peeper och gav den vatten och lite "mat" i en kopp :D Hahaha.. Vi har också gjort andra coola saker som att ätit sig mätta på hallon och ärter, sett en ödla, fångat en igelkott, och förstås gosat massor! <3
Nu får jag vänta i två veckor innan han kommer hem igen :/ Just nu gör det bara så himla ont.
Det är värre när han varit hemma en hel vecka..

Imorgon börjar jag jobba! Ser både framemot det och så inte.. Positiva saker är att jag trivs med det och får träffa alla barn och kollegor igen och förstås att jag får lön och min ekonomi inte behöver lida så mycket. negativa är att jag inte får sova så länge jag vill mera, eller att min fritid blir begränsad ! typ missar alla ollistisdagar (; haha.. !