söndag 8 februari 2015

Vårvinter

Alltså känslan då solen värmer i ansiktet första gången efter månader av vintermörker. Man blir så lycklig! Jag har alldeles rosiga kinder och massa nya fräknar.

Jag har skidat nästan varje dag denna vecka, både på jobbet och efter jobbet. Idag var det alldeles underbart även om spåren var isiga och nattens storm hade gjort så spåren var fulla av kvistar och barr. Vi for längre idag och skidade lite på isen i solen också. Härligt! Vi skidade vid skogsberget och vek av på ett obelyst spår. Tror vi skidade ca 10 km allt som allt. Hejja oss!

Igår spenderade vi eftermiddagen och kvällen i Kvevlax hos Mici & Emil. Jag och Mici for och skidade ett varv i Kvevlax spåret och såg en meteroit. Hur coolt är inte det? Det måste nog betyda extrem tur..hoppas vi. Sedan har vi charmats av lilla sockersöta Wilma och ätit pizza på Tesses cafe. Mums! En super lördagskväll!

Jo och så har vi satt takbox på bilen. Vi försöker vara optimistiska och tro att vi nog ska hinna och åka snowboard ännu i år även om de bara blir nån dag. Haha! Lättare att transportera våra flata skidor också.


Inga kommentarer: