söndag 7 december 2014

black & White

Söndag igen. KUL eller hur? Det är ju bara fredag och måndag hela tiden. Ja, och söndag förstås. Dagen så man bara vill ta det lugnt och ligga i soffan men har grym ångest i slutet på dagen då man känner sig som världens lataste gris. 

I fredags hade vi personaljulfest. Det var sjukt kul! Vi i festkommittén hade skapat ett "lyx-frost" tema på hela festen. Både estetiskt, i form av goodie-bags och lite programpunkter. Tusen tack till alla dagis-tanttuna som medverkade, det blev verkligen en lyckad julfest. 

På lördag tog vi det bara lugnt hela dagen, åt gott och laddade batterierna. (also known as hangover...) Haha, nä så farligt var det inte, men efter en hel vecka med program varje dag så var det otroligt skönt att bara vara en dag. 

Idag har jag städat hela dagen, varit hos fammo och ätit pizza. Jag fick ingen dagen-efter pizza igår så jag fick den retroaktivt idag istället. Nästa vecka är det fullt av program igen så nu tänker jag inte göra mer idag än att stirra in i dataskärmen en stund och sedan sova. 

 3 svartvita
 And i tiklasparken
 Höstblommor i sunnanvik
Och till sist, en norsk mås. 

Inga kommentarer: