tisdag 31 maj 2011

NÅJA!

Nåja, äntligen gick de att logga in på bloggen.
Nu skall jag dela med mig lite om vad jag har gjort på sistone och lite av mina tankar eftersom alla mina..ehum... miljontals läsare säkert nog vill veta det!

- Jag har sommarlov, men fortfarande några förbaskade skoluppgifter kvar att lämna in! Tycker inte alls om skolans system just nu... för mycket, för lite tid, alldeles för mycket jobb och för lite studiepoäng... känns bara crap.

- Jag har som vanligt inga pengar, vilket leder
till att mitt shoppingbehov inte uppfylls, vilket då igen leder till en ledsen sofia utan nya sommarkläder...

- Just nu ligger jag i soffan, en hiss och 10 meter skiljer
mig från siwa och mat... Jag orkar inte stiga upp... fyy va jobbigt, tänk om jag överbelastar ryggen eller någå ditåt.. ;)

- Jag längtar till turkiet, värme, södern, solbränna (eller rödbränd hud i mitt fall).

- såg bilder från då jag var typ 14 och vi var med familjen till samos som är en grekisk ö. Där var det helt underbart fint och doftade så gott...! Dit vill jag igen. Dessutom hade jag tandställning då, vilket ledde till att jag tyckte det var så äckligt att äta så jag åt nästan ingenting! Jäkla smal va ja då.

-Igår var jag med M&M (Mia och Markus :D) Vi köpte
lite mat och hade några kalla öl/lonkeron med oss. Vi satt nere vid stranden (also known as hoviska). När det slutade blåsa förflyttade vi oss ner till bryggorna och satt där och njöt av solen och delade trevliga och mindre trevliga minnen ;) hahaha :D här kommer lite bilder från min telefon.
M&M gullar sig ^^,




onsdag 18 maj 2011

Klassfest

Igår hade vi en awesome klassfest! Förfest hos Irene och sedan bar det av till ollis! Idag mår vi som vi förtjänar. Nåja... kul hade vi iallafall :D

Fast nästa gång jag far ut så tänker jag ta med en rulle med silvertejp och tejpa över min käft :D

Dagens konstateranden:

- jag är i stort behov av mat.
- helst någå fettigt och onyttigt.
- Har planer på att cykla till gamlis idag och hälsa på Sia och Kaninerna ^^,
- Har inga pengar!
- Får inte heller några mer pengar...
- måste leva på nudlar...
- Skulle verkligen behöva sova nu.

Nati natt baby lo!

söndag 15 maj 2011

HUIPPUT FINLAND! :D


WOOOHOOOO!! VÄRLDSMÄSTARE!
Tur som fan att jag bestämde mig för att se på finland-sverige final matchen :D Vilken utklassning!
Tror inte nån har missat att Finland just vann med 6-1 :D

Nu blev man ju på riktigt bra humör :D Ska firas med en glass mitt i natten! och en liten bild som jag ritade i paint !

Sofia

Idag är det min namnsdag! Eller inte bara min, utan alla som heter Sofia ^^, Hurra! Finland-Sverige finalen i ishockey kommer på god andra plats på viktighetslistan (; hahaha.
Nämen ärligt talat så är jag inte så jätteintresserad av hockey men såklart hejjar jag förfullt på finland!

Idag har vi ätit jättegod frukost med alla möjliga olika sorter framdukat på bordet. Sedan har vi varit ute på typ.. träningspromenad :D Först råkade vi hamna mitt i en agility tävling. Så vi kollade på hundar som hoppade över hinder och sånt. Sedan gick vi två varv runt "hinderbanan" bakom simhallen. Först skrattade jag åt kristian som klåpa sig och skrapade upp handen på en stock, sedan föll jag själv ner från en hög trägrej, rakt på rumpan och fick ett fint hacksår i handen :DD Duktigt. Vissa straffas direkt :D Hahaha

Men igår gjorde jag något som gör att jag pöser av stolthet ännu idag :D Jag sprang ända från stan till tölby utan ett enda stopp. Hurra för mej, mitt mål för sommaren är redan uppnått, så nu måste jag hitta ett nytt !

MEN nu skall jag försöka få upp min pojkvän från soffan, för vi ska promenera efter pizza, omnomnomnom kotipizza :D

fredag 6 maj 2011

uppdatering

Måste uppdatera listan nedan! För nu skall vi inte deppa mera.


Dåliga listan skall göras till bra listan. Det lärde jag mig i skolan för nån dag sedan att man skall se resurserna istället för det negativa.

- Har ca 5 ton skolarbeten som skall vara färdiga inom 3 veckor? hur fan skall det gå till? Jo, men jag lär mig något av varje skolarbete, och det ordnar sig nog alltid på ett eller annat sätt!

- Min träning lider pågrund av orkeslöshet och tidsbrist. Har plan på att vara beachklar först i augusti då vi skall till turkiet! Och det kommer jag nog att fixa. Dessutom kommer motivationen att höjas så fort skolan är klar för detta år.

- Min stackars farmor har trillat och ligger på sjukhus :( hoppas det läker fort! Det positiva är ju att fammo får vård för sin skada och har det bra, och kommer att få rehabilitering. Och jag skall hälsa på henne så ofta jag hinner! :)

- Har tent idag, mår illa, har inte läst så mycket som jag önskat jag skulle ha orkat. Min tent gick förvånansvärt bra och jag skrev hela 8 sidor! Är nog godkänd iallafall, så ångesten från denna punkt försvann vips!

- Är jävla hungrig. Lösning: Jag åt broccolisoppa :D

- Min foundation är slut, och jag har varken ork eller tid eller pengar att köpa ny. Vilket resulterar att jag får vara ful nu en tid. haha! Dessutom är alla mina frissashampon slut och alla mina exklusiva hårinpackningar och krämer och grejjer som jag köpte på den tiden då det fanns pengar. snyft...(okej I-landsproblem igen javet...) Vem behöver foundation på sommaren? Fräknarna frodas och sofia blir glad och brun. och kanske nog inte bristen på foundation fular till mig så mycket ;D Shampon skall inskaffas, men kanske inte i dyraste klassen. Pengar kommer nog nångång.... får vi hoppas :D

Se där vad livet plötsligt blev positivare, varför? jo för att min tent-ångest försvann och för att solen lyser (eller den lös...) och det är varmt. Frisk luft fick jag också när jag gick hem från skolan!

Huhu hur humöret kan svänga sig hit och dit, ångest och plågor och tidtabeller och ... ja hur skall man sammafatta detta? S...S...Studerande, ja precis! När jag gick hem från skolan idag kom jag på världens smartaste tanke (i mitt euforiska tillstånd). Den lät helt sakens smart i mitt huvud men nu när jag tänkte skriva ner den så låter jag som en tönting tonåring som lägger metaforer på allting (; Haha! typ "studielivet är som att...." Nej tyvärr så tänker jag inte skriva ner den. Men jag kan skriva ner en annan sak som jag också kom på när jag gick hem. När jag är inne i ett glädjerus så uppmärksammar man plötsligt en massa saker och gläds åt dem, som exempelvis så möttes jag av en doft av solkräm av en kvinna som solade på en balkong, och plötsligt så minns man alla underbara dagar på stranden då allting doftar värme och kokosnöt. Såg också ett par "småflickor" kanske 13års åldern som hade klättrar upp på en stor sten och satt där högst uppe och njöt av vädret och fnissade åt allting. Då fick man flashbacks från när man själv var 13 och hittade roliga platser att sitta och prata skit på och man brydde sig inte om att folk tittade på en och undrade varför i hela friden man sitter där på en jäkla sten och fnissar. Man var ju häftig då man satt där, om de var under en bro eller på ett hustak eller vart man nu hittade på att ta vägen, de va ju coolt och spännande då. haha! jag tror jag skrev tent för länge idag, har ett otroligt behov av att bra skriva nu. precis allt vad som bara ploppar upp i huvudet, även om jag just talade med mia i telefon i typ 45 minuter !

Synd bara att solen gick i moln nu. komsi komsi tillbaka!

Bra och dåligt!


Skall börja med de saker som är bra

- De har lovat varmare väder.

- jepps that´s it! Kommer tyvärr inte på mer bra saker. är ganska sugit just nu. ( typ idag )


Dåliga listan

- Har ca 5 ton skolarbeten som skall vara färdiga inom 3 veckor? hur fan skall det gå till?

- Min träning lider pågrund av orkeslöshet och tidsbrist.

- Min stackars farmor har trillat och ligger på sjukhus :( hoppas det läker fort!

- Har tent idag, mår illa, har inte läst så mycket som jag önskat jag skulle ha orkat.

- Är jävla hungrig.

- Min foundation är slut, och jag har varken ork eller tid eller pengar att köpa ny. Vilket resulterar att jag får vara ful nu en tid. haha! Dessutom är alla mina frissashampon slut och alla mina exklusiva hårinpackningar och krämer och grejjer som jag köpte på den tiden då det fanns pengar. snyft...(okej I-landsproblem igen javet...)

Får hoppas att helgen blir bättre! nu skall jag tvinga i mig broccolisoppa från igår... yey....

måndag 2 maj 2011

Lista som jag stal

Nämn något som gjorde dig glad igår: Koti Pizza! Omnomnom

Vad gjorde du kl 08 imorse: Vaknade av Kristians väckarklocka, han stängde av den och vi somnade om och stackarn vaknade med ett ryck klockan 9 då han redan borde ha befunnit sig på jobbet.

Vad gjorde du för 15 min sedan: Låg på soffan och latade mig.

Det sista du sa högt: Hejdå älskling!

Det senaste någon sa till dig: Hejdå söt! (eller någå ditåt?)

Vad har du druckit idag: Ingenting ännu idag.

Vad var det senaste du åt: popcorn

Vad var det senaste du köpte: popcorn och jaffa (man får äta kp,popcorn och limsa på samma dag om man är krapula, jepp)

Vad är det för färg på din ytterdörr: öh? typ träfärgad?

Vad är det för väder hos dig nu: Soligt, ganska kallt tror jag.

Godaste glassmaken: Isglass

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Vet faktiskt inte? Kanske kanske..Men oftast så är ju kärlek nåt som växer fram.

Sover du tungt: Ibland

Drömmer du mardrömmar: Jo allt för ofta. Men jag brukar också inse att jag bara drömmer och kunna styra dem.

Favoritklädsel: Någå som är snyggt men jäkla bekvämt på samma gång.

Favoritlåt just nu: Janå favorit låt och favorit låt.. jag har jäkla solsidan låten i huvu konstant...:D

Vad ser du om du tittar till höger: en trampmaskin, ett kamera stativ, min kamera, ett tangentbord, tv, tvbord, dator, massa jävla sladdar.... typ.

Vad gör dig glad just nu: Tanken om att jag snart kan gå och koka nudlar åt mej.

Vad ska du göra härnäst: äta nudlar och se på friends

Höger eller vänsterhänt: högerhänt...och vet ni vad som är orättvist? Jag kan typ int göra någå med vänsterhand, men kristian som är vänsterhänt, han kan använda båda? pyh

Humör just nu: trött, ont i ryggen, hungrig...

Favoritgodis: Sånde sura som får mina tänder att ila :( synd nog

Kläder just nu: ärligt talat så int så mycket eftersom jag just steg upp. underkläder och sånt

Sommarplaner: Jobba, försöka sola, och fara till turkiet med vänner och pojkvän ;D

Hur många kuddar sover du med: Jättemånga

Spelar du något instrument: Jo, synth!

Morgon eller nattmänniska: Morgon eller... både och egentligen.

Vad är viktigast för dig: ärlighet

Är du kittlig: tyvärr jo

Snarkar du: om jag är riktigt täppt i näsan kanske ;D

Stjärntecken: Lejon

Äckligaste insekten: Lockspindlar och harakrankar, allt med för långa ben i förhållande till kroppen.

Längtar du mest efter just nu: En kram