tisdag 9 mars 2010

Våren var är du?

Komsi komsi vår...och sommar! Blommor,gröna träd, SOL,värme, lite kläder...SHORTS! Drinkar i sommarnatten...fågelkvitter...allt! här har jag återigen skapat lite vårkänslor i paint (; mina paintskills blir bara bättre och bättre som ni.. ehum.. ser :D haha, vadå syns att jag jobbar på dagis? Är så himla trött på all denna snö! idag skottade jag mej igenom en snövall på dagisgården som var ca. 1 meter hög! och flera meter bred. huvvadå! Men man märker redan att det smältar lite på dagarna då solen skiner! vägarna är bara och på vissa cykelvägar tittar asfalten också fram. YES!
Idag fyller Kristians lillebror Matias 11 år! så bara kristian skulle komma hem från jobbet snart så skall vi fara och fira honom lite.
igår var det kvinnodagen! Och min söt-kristian kom hem med tulpaner åt mej, som är min favoritblomma just nu! sedan kockade han åt mej och diskade och var allmänt underbar! awn.

För att detta inlägg inte skall ge allt för mycket hopp åt alla vi som väntar på våren, så lägger jag in en bild på lite vintervarma ljus som jag har på vardagsrums bordet! Dessa ljus var dock de sämsta ljus nånsin! köpte dem från ikea, och de smälte ihop till en klump efter ett par timmar. Synd! Nu är alla mina fina glasstenar fast under en hög med stearin. men de var mysiga så länge de varade.
Nu skall jag återgå till min bok! hejsvej

söndag 7 mars 2010

2 år med Älskling


Idag har jag och Kristian 2års dag <3 Underbara två år som vi har hunnit göra massor med saker tillsammans på. Och jag är kär som aldrig förr :D Idag skall vi fara ut och äta, och på en liten loppis runda. Sedan tror jag att vi skall spendera resten av dagen med att gosa och se på film ^^,
Igår var vi och hälsade på Kristians kompisar som satt i malax och hade lan :D Haha, efter den lilla trippen så drog vi oss tillbaka till stan för att fara till omalleys på "en". Det blev faktiskt två, men bara för att jag var törstig. Var i valet och kvalet om jag skulle fara ut eller inte? men sedan insåg jag att det nog var bäst att fara hem, ekonomin är inte den bästa nu efter ikea, och jag ville inte förstöra våran 2års dag med krabbis ;D
Nu skall jag sluta sitta vid datorn. Och istället spendera denna dag med världens bästa kristian <3

ÄLSKAR DEJ KRISTIAN

lördag 6 mars 2010

Lördag

Lördagen är här! Jag sitter i soffan brevid min älskling och blir tvingad att titta på snöskoterfilm ! stön...
Men jag måste faktiskt erkänna att de har rätt sköna låtar i dessa "hoppa så farligt du kan med snöskoter" filmerna! En har riktigt fastnat på hjärnan min, men då jag inte vet vad den heter :( Men den är skitbra.

Snart kommer Kristians Familj hit, och de tar med sig kotipizza.. :D slurp!
Sedan skall matias vara här på dagen. Kanske vi hittar ut till skrinskobanan också en stund, vem vet? ;D
Igår var det helt underbart väder, och idag lyser solen minst lika mycket! UNDERBART.
Gårdagen spenderades först med emme och långpromenad + te och solsken på balkongen våran. Sedan bjöd mommo och moffa mej,simon och kristian på rosso! mums.

Nu skall jag lägga upp.... EGOPICS :D


onsdag 3 mars 2010

Windows fucking vista

Jag tycker inte om Windows Vista. Snart slänger jag ut datorn genom fönstret pågrund av dehär skit vista.
Det skulle dessutom passa perfekt, för vi har en "ishackarbil" utanför fönstret som har en jävla kran på sig, så när jag steg ut ur duschen glad och ren och naken, så står det en jävla gubbe utanför fönstret... IGEN! Tror faktiskt jag hann slinka tillbaka in på wc innan gubbfan hann se mej, men iallafall.
Har haft en skit-morgon från början. kristian for till jobbet halv 7, och sedan hann jag bara somna om och så börjar de dunka nå förförligt i lägenheten ovanför... klockan 7 på morgonen... när folk har sportlov? MORR!
trodde saker skulle börja falla ner från väggarna av allt dunkande. och nån mer sömn fick jag då inte.Här är en till vacker paintbild på hur jag mår idag :D haha, jag är så bra på att förmedla känslor genom bilder ;) eller hur? Nejmen jag skall försöka att bli på bra humör tills klockan blir 12, för då har pappa lovat att bjuda mig och simon på lunch nånstans! mums.
Sedan på fredagen har mommo och moffa planer på att fara ut och äta med mig och simon och kristian till nån restaurang! blir mycket god mat nu... :D dethär är mera ett ät-lov än sportlov :D nåja, va kan man då de blåser 500m/s där ute och snöar på fullt och är iskallt? yey!
här är några bilder från söndagen, då vi firade pappa på villan.Jag poserar med våran snögubbe som vi byggde med stella:D ( min kusin)
Så har jag snäll pojkvän som tycker det är kul att slänga mig i snön :(

Nu måste jag föna håret... :D hejdå