tisdag 26 januari 2010

Massor och lite till

- Jag har flyttat nu, med min hemkomna soldat! Det har ännu inte gått in i min hjärna att han verkligen inte skall tillbaka till militären mera...men det skall han inte. Här i våran lägenhet är allt ännu en enda röra! ett rum skall ännu tapetseras och vi har ännu inte hyllor att lägga allt på förrän vi har varit på vår IKEA trip i Februari :D Men köket och wc är i skick iallfall (; Hurra

- Vi har skaffat en liten pälsboll till hamster. Den heter hamilton :) Vi tyckte det var perfekt för oss eftersom fiskar är nog ganska tråkiga (och herregud så dyra akvarier är!?), och vi får inte ha nåt större djur i lägenheten.
Dessutom är den lugn,tjock,och enormt söt, och för inte så mycket oväsen.

- Jag har magsjuka, och har haft det sedan fredagskvällen. Och den verkar inte vilja gå över i första taget! Har gått i vågor nu varje dag, Igår trodde jag att jag var frisk och åt på kvällen, och idag är det dåligt igen. BLÄ!

- Tidigt i morse så vaknade vi av att det small i hela rummet, jag blev skiträdd och kollade ut genom fönstet, och gissa vad som står där? En jävla gubbe på en jävla kran, på 3dje våningen! Han hackar is från vårat "fönsterbre". Fyfan gör de helst på dagen så man inte behöver bli ihjälskrämd mitt i natten. Värsta är att vi har ännu inga gardiner i sovrummet (pga. att vi ska tapetser om)! Tänk om jag skulle ha sovit naken? huuuuuuu, dum gubbe.

- Jag börjar tröttna på windows Vista nu! Man kan ju inte göra nåt utan att de skall genomgå 570 olika säkerhetskontroller och grejjer och aaaahhhhhh! Går inte ens att spela Commander Keen4 (mitt favvospel som barn) på den! RÖV-VISTA! Haha.

- Di har lovat mera snö till Vasa nu! Visst kul med mera snö, men herregud de kommer ju aldrig att smälta bort? De kommer att vara snö ännu på midsommar om det fortsätter i denhär stilen :D

- Nu skall jag faktiskt vara så underbart nördig att jag skall spela dataspel och lösa korsord hela dagen! DE E BRA FÖR MAGEN ^^

söndag 10 januari 2010

Vinterväder!

Söndag idag, och vädret där ute är helt underbart :) Aldrig att Vasa har varit såhär vackert!
Halvmeter snö och alla träd är fulla med snö och iskristaller. Lite som i alla sagor man hörde som barn. Men allting vackert så kräver oftast massor av jobb och slit också (; Aj vad armarna är sjuka efter att ha buffat ner en halvmeter packad snö från gårdshäckarna, och efter att ha skottat gården hundratjugofem gånger per vecka (; (okej, där överdrev jag ganska massor, men iallafall )
Igår föråt jag mej på Brie ost, helt i onödan :( och nu kan jag inte äta det mera, för jag har mått illa hela natten. DUKTIGT SOFIA :D
Kristian kommer hem redan ikväll :) så idag får vi ta itu med vårat största flyttningsprojekt... mina kläder :D Haha! har redan gått igenom det värsta stadiet, när jag måste ge upp en del av kläderna som jag faktiskt inte använder :( buhu.
Nu fick jag en gigantisk nys-attack, nyser på fullt och näsan stockade igen ! Hoppas jag inte håller på att bli sjuk :S För det känns lite så nu! Nåja, får hålla tummarna för att jag hålls frisk. All brie-ost kanske tog kål på mitt immunförsvar ;) haha.
Idag är vi bjudna på middag hos mommo och moffa! skall bli jättegott. Tror att jag skulle ha blivit mördad av min mamma om jag farit ut igår kväll, för förra gången hela släkten var här och åt, så låg jag i mördar krapula hela dagen och hela kvällen ! jagvet, jag skäms, men va kan man göra? Int fara ut på juldagen? Nä just de :D
Konstaterade nog igår att jag är för klen för att fara ut två dagar irad nuförtiden? förr gick det ju hur bra som helst? Undrar vad det beror på?

lördag 9 januari 2010

OHI ON!

Ett år så har Kristian varit där långt borta i militären, men nu kommer han äntligen hem :)
Igår var vi på ollis med flickorna och kollade på alla galna soldater som slutfört sin värnplikt! Och firade den med ganska så mycket ljud (; Träffade massor av roliga människor och lyckades till och med att inte va halvdöd idag ! yey
Riktigt roligt hade jag :)
Snart skall jag laga mej ut och fota lite :) de e vackert där ute!
Bäst med dagen efter fest, så är att man får fast äta chips till morgonmål utan att ha dåligt samvete ;) Lyyyyyyyyyyx

torsdag 7 januari 2010

2010

Nytt år! Jag har inte skrivit på länge, och det är för att jag inte kommer på nåt intelligent att skriva (; så nu tänker jag lista upp en massa tankar och funderingar och sånt som just nu ploppar upp i min skalle!

- För det första, min enda tanke just nu är " I would walk 500miles, and I would walk 500 more" :D för den låten snurrar i min skalle hela jävla tiden!

- Mitt olivebodybutter ser och doftar så gott så jag vill äta det, men det är nog ingen bra ide tror jag!

- Jag har flyttat tillsammans med min älskling ! JESS JESS ! Och han kommer hem från dendär jävla militären bara om några dagar <3

- Snart kommer våran nya soffa som vi har beställt.

- Jag önskar att jag kunde sjunga jättevackert ibland, för jag tycker om att sjunga och spela.

- Jag tycker också om att rita och pyssla men gör det inte alls så ofta.

- Jag vill äta mammas "strampen smörgåsar" ännu en gång innan Kristian kommer hem och jag flyttar helt (;

- Har blivit förälskad i brie-ost på sistone, och jag är snål på det.... konstant :D

- Det är underbart med all denna snö som kommit nu i vinter, och höjdpunkterna var helt klart när jag och lena bestämde oss för att bygga en stor snökoja på våran gård, och när jag och kristian var ute och körde snöskoter i helt orörd djupsnö.

- Mindre underbart med minus 25 grader kallt där ute i snön.

- Jag har börjat få mördar-krapula igen... varje gång jag är ute :/

- Mitt hår har äntligen blivit så långt så jag kan sätta upp det utan att behöva spänna fast min pannlugg med femhundrasjuttitre hårspännen.

- .....Vilket betyder att jag inte behöver fixa det i hundrasjutti timmar på morgonen.

- Fick en julklapp idag som min mor hade glömt bort att ge åt mig på julafton :D En mickey mouse kalender som vi beställde från jultidningarna som jag hade glömt bort! URBRA! för jag kommer mig aldrig för att köpa en, fast jag behöver en troligen mer än andra människor, för mitt minne är.. jaa...hur skall jag uttrycka mig... "opp åt rävä" :D

- Puss och hej, nu skall jag tvätta kläder :D