fredag 8 augusti 2014

Uppdatering från Norge

(Obs! Inlägget skrivet igår men gick inte att ladda upp, är i moss nu)

Har varit wifi-lösa en stund nu. Herreguuuuud hur har vi klarat oss? ;) Nu är vi i Drammen. Imorgon kör vi till Moss och i övermorgon Stockholm och så båten hem till Finland. Snyft. I Norge är det vackert, alla är vänliga, de har mycke godare jugurtar och deras iskaffe är de godaste jag någonsin druckit. Seriöst kommer inte överleva utan iskaffe hemma. De är på delad förstaplats med kräftor...SÅ GODA ÄR DE!! I Norge finns det massa getingar, överallt! Det finns jättestora softis glassar med goda strössel (och getingar) på. I Norge har ALLA en stor fin dyr båt och en liten gullig stuga med fruktträd och hund.

Hittills har vi sovit i tält på camping, på hotell, på obemannat hotell, på vandrarhem, i hytte, bak i bilen på olika rastplatser och sittandes i bilen på essoparkeringar. Inatt spelade vi kort och drack vin. Vi sov som stockar i tält till ljudet av havet bakom. Imorse metade vi men fick ingen fisk. De var för smarta. Fast jag grävde efter äckliga små larver att ha på kroken.

1 kommentar:

Min Naturliga Sida sa...

Dina bilder gör så att jag snart struntar i all renovering och börjar spara pengar till en Norgeresa i stället !! Helt fantastiskt fina bilder ! :)