måndag 4 augusti 2014

Bergen

Idag har vi kört från Førde till Bergen och vidare mot Stavanger. Nu är vi på en jättestor camping halvvägs till Stavanger. Superhäftig familje camping med utebadcenter och allt. Bra wifi också, vilket är huvudsaken. Haha!

De ösregnade på vägen mot Bergen men konstigt nog trotsade staden väderleksrapporten (som lovade rekordregn och åska) och när vi kom fram var det ganska soligt och varmt. Fin stad med fina hus, bilar och framförallt lyxbåtar. Vi strosade runt vid bryggen i Bergen och tittade på allt de fina. Jag köpte ett räkspett på skaldjursmarknaden. Den var häftig.

Just nu är det riktigt mörkt här på campingen. Vi ligger och myser i tältet. En igelkott trippar runt tältet. Hoppas den äter upp jättesniglarna som finns här. Haha!

Vi har nu kört 4000km. Nu är det en vecka kvar och så kallar verkligheten och jobbet igen. Skall bli skönt att få lite rutiner faktiskt. Inte för att jag klagar just nu. Norge är awesome! Åk hit på bilsemester, herregud ni kommer inte att ångra er!! Det är vackert precis överallt. Förutom kanske i tunnlarna. Längsta vi kört igenom var över 8km lång. Idag körde vi i en som var 260m under havsytan och 7km lång. De gick som rätt ner och rätt upp. Stackars Bmw.

Återigen, här kommer telefonbilder!

Inga kommentarer: