onsdag 14 oktober 2009

Höstlov!

hejhopp!
Idag börjar mitt höstlov påriktigt! Har i princip haft höstlov redan tisdag och halva måndag pågrund av att åter igen lyckades bli sjuk! Magsjuka denna gång. STÖN! så det var inge vidare kul att ligga hemma och må illa och ha helt fruktansvärd huvudvärk.
Men nu är det på bättringsvägen hoppas jag. För jag vill umgås och festa med mina vänner nu under "höstlovet", eller semesterledigt kanske man måste säga.
Men kolla vilket spel jag har skaffat till min nya dator!
Hur nördig är inte jag? Men så himla roligt det är att designa egna möbler och personer och bygga hus åt dem ;) hihi! Innerst inne är jag nog en liten data-nörd! eller dataspels nörd kanske man kan säga ! Jag upptäckte just att min nya dator har en liten blå lampa på CAPS LOCK som lyser när den är på :D Hur coolt e int de? (; haha.
Nåja, men nu skall jag hitta på nåt smart att göra! hejsvej.

torsdag 8 oktober 2009

Ny sötis <3

Nu sitter jag här med min nya sötis i famnen ^^ Menar då min splitternya laptop som jag hämtade från multitronic igår. Den är jättefin!
Skönt med fredag i morgon, behöver helg jag nu tycker jag ! Dessutom kommer en till sötis hem till mej då också :)
Nu skall jag kolla alien-komedi klart, och sedan sova ;)

måndag 5 oktober 2009

Brrr!

Kallt,grått,ruggigt! hösten börjar så vackert med fina färger och frost, men sedan övergår den i grått och regnit och trist och tråkigt, och framför allt iskallt. Då kan det lika gärna ta och bli vinter så blir det lite ljusare iallafall. Dålig årstid att springa på också! Först är det iskallt, så man måsta pylta på med en massa kläder, och sedan när man väl fått upp värmen så blir det svettigt och alldeles för varmt.
Jag saknar sommar och ollistisdagar, lediga sommar dagar på stranden, bara ben, strampen, allt kul. Nu är man så bunden och otillräcklig och man kan inte fara på en spontan ollisrunda om man så känner för det på grund av att man jobbar. Och på helgen är det så mycket man skulle vilja göra, men man hinner aldrig ens med hälften. stön!
men åååh vad jag väntar på min laptop :D kan den inte skynda på att komma nu ^^
Idag har jag suttit och ätit fryst tiramisu med sked direkt ur förpackningen ;) GOTTHH!! :D
nu skall jag kolla friends ^^

söndag 4 oktober 2009

snörvel

hej från sjukstugan igen!
har lyckats få min axel inflammerad eller snarare en muskel i axeln. har varit i drag och överansträngt den tydligen. Jag börjar snart vara i riskzonen för ett nytt världsrekord, " hon som catchar de mest konstiga krämpporna ever" Haha! Så har jag haft feber och lite sjukt i halsen också i helgen, men det är som tur borta nu. Men så jävla typiskt att de skulle passa på att komma just i helg när ciila och mia var hemma från helsingfors :/ Jag hade klänning klart och smink färdigt testat och allt för en utekväll. bestämde mig för att stanna hemma i sängen, var redan borta nån dag förra veckan från jobbet, och vill inte vara sjuk nu nästa.

Meeeen, jag har beställt en laptop :D en vinröd en! ville inte ha en såndär liten som alla har, vet inte riktigt varför? för de är ju söta, men ja, det blev en sånhär nu :DVille ha en med lite annorlunda färg :D
En sak jag inte förstår är hur detdär lilla stället Kings&Queens i brändö kan ha så otroligt god mat :D allting man tar där är ju helt underbart !

snart kommer allting att bli kul och nytt och spännande, för lägenhet skall hittas, kristian kommer från militären, saker skall köpas, nytt år börjar och jaa, jag ser så mycket framemot de! ^^, nåja, nu skall jag gå och kolla om man kan äta en halv subway som varit i kylen i en dag? annars blir det.... skagenpanini<3 ah och mobilat åt axeln! yey
hejdå!