onsdag 16 december 2009

Adventstid

Idag är det den 16 December! 8 dagar kvar till Julafton. ÅTTA! Vart har tiden farit iväg?
Idag har jag haft julfest med dagisbarnen! och sedan julpysslat lite med pärlor.
Folk som är spydiga med flit, utan orsak, irriterar mig OTROLIGT! Senaste veckan har jag mött på flera sådana fall? Tänk om man istället för att sitta och störa sig på andras liv, istället funderar på vad man själv slänger ur sig. Exempelvis en tant i prisma här om dagen som helt i onödan fräste ur sig en mindre trevlig kommentar åt mej fast hon själv stod och blockerade vägen. Kan man inte istället ursäkta sig för sitt eget klåp och skratta åt det? Men nix.
Man kan inte ändra på andra människor, sant! Bara på sitt eget sätt att agera i olika situationer.
Det borde människor bli bättre på att göra! Inklusive mig själv.
äääh, onödigt! de e julstämning nu, och massvis med snö har det också kommit! Nu tänker jag fokusera på de roliga bitarna! och ignorera töntiga kommentarer och onödiga frågor! :D
Så ni människor där ute som tycker om att göra livet surt för andra med att själv vara buttra och tråkiga så har jag bara en sak att säga åt : God jävla jul :D

fredag 11 december 2009

Fredagsmys

Jepp, haft fredagsmys här hemma! Med en pizza lite nötter och idol (; Great!
Idolfinalen gick som väntat! Erik var ju en värdig vinnare nog! Skitduktig kille.
Jag skulle behöva vinna på lotto jag nu eller nåt ditåt (; extrapengar inför julen och flyttas och inhandlas av en massa nödvändiga saker skulle inte sitta fel.
Fyfan, de e så mycket jag skulle vilja göra, men jag hatar då pengar och tid alltid skall vara problemet :D Snart kommer Kristian hem! Saknar honom ännumera nu när han snart får komma bort därifrån. haha!
Nu blir det nog att ta natten. natinattnatt