fredag 25 januari 2013

ååå vilken härlig dag!

HÄJ! Nu sitter jag och ser på då de räddar djur från djurplågeri och väntar på att Kristian skall komma hem! Vi skall hämta snöskotern från tölby och föra den till dragnäsbäck. Sen skall vi på gym, därför har jag gymkläder på mig. Kristian beställde så mycket proteinpulver så han fick en tröjja i kvinnostorlek med på köpet från fitnesstukku.fi. Den tog jag, tack! 


 ( Fuck, ser att vi fortfarande har kvar en tomte på högtalaren bakom... haha, kanske dags att städa bort julen?!)


onsdag 23 januari 2013

Discovery channel förstör mitt liv!

Just nu vill jag inte göra nåt annat än att köpa en flera tusen euros brudklänning, beställa en gigantisk realistisk tårta från buddy the cake boss, resa jorden runt med bear grylls, tatuera mig i LA ink studion, kasta stenar på mammorna som tvingar sina barn att vara med i toddlers and tiaras och bli bästisar med mythbusters gänget och spränga bilar i luften.

Och vad gör jag? Jo jag ligger här i soffan i en lägenhet i Vasa och önskar jag skulle ha mer pengar och surar över att jag inte kan göra alla de saker jag just nu faktiskt sku behöva göra (; (speciellt dedär med att kasta stenar....) Gud jag blir arg på att se på dedär toddlers and tiaras programmet. Bara reklamen gör ju en flyförbannad.

Men dedär med tatuering...förr var jag inte alls brydd i sånt, men nu de senaste åren har jag blivit mer och mer sugen. Skulle så vilja ha en fjäder eller en enkel diamant. Men helst en fjäder, de är så vackra. Men sedan igen så är jag lite rädd att märka min kropp med nåt som sen inte går bort och dessutom gör ont som fan (; Skulle jag laga en fjäder skulle den sitta på sidan av bröstkorgen snett under bröstet, eller sen lite högre upp. Ifall jag faktiskt skulle laga en så skall jag ha det som ett pris ifall jag lyckas träna mig till min "drömkropp". Haha!

Idag har varit en bra dag! Jag ätit god mat, varit på lenkki, chillat, varit på promenad med Mia och lackat mina naglar glittriga. hihi

3 bilder från idag!

 Lagade brysselkål med balsamicosås
 Åt rester av gårdagens chili-fisk till lunch!
Lyxade till mina händer med lite glitter!

tisdag 22 januari 2013

Jo just det, jag hade en blogg också!?

HEJ! Det var länge sedan. Jag borde fixa mer utrymme till min blogg, det är typ slut. Därför orkar jag inte uppdatera. 

Idag är en bra dag! Solen skiner det är sommarvärme på våran inglasade balkong redan klockan halv 12. Jag och älskling for till gymmet klockan 8 i morse(?!) hur skönt? SUPER SKÖNT! Tänk om jag alltid skulle minnas hur bra jag mår och hur mycket energi jag får av att träna, då skulle jag aldrig tveka. 

Har bara varit några gånger på mitt nya gym (easyfit) nu och jag älskar det redan! Mina muskler tycker dock inte riktigt om det och protesterar lite med muskelvärk och sånt, men de får lov att lida nu för nu fan ska inget stoppa mig. En jäkla bra ide att börja träna tillsammans med Kristian på samma gym och bara ha en bil. Det betyder att min kar tvingar mig att fara till gymmet då han far, inga ursäkter! 

jag längtar till våren! Just nu försöker jag fokusera på det faktum att jag alltid börjar må bättre under vårterminen. Vintern för mig är vacker och underbar med mycket snö och frostiga träd. Som de flesta vet så älskar jag att köra snöskoter och åka snowboard ( bara jag skulle hitta nya passliga skor, duh..) MEN hur mycket jag än tycker om vintern, julen och den mysiga stämningen så klarar jag aldrig en hel vinter utan att ramla ner i en depp-grop. Varje år då det är som mörkast ute så mår jag också som sämst men direkt solen börjar lysa så är det som om någon hällt i mig 5 flaskor energidricka. Jag har oftast ingen vår-depp utan den kommer istället mitt i urvintern, speciellt före julen då man har som mest skolarbeten. Solen har en enorm betydelse för mitt humör och välmående. Jag är nog inte menad att bo i Finland. 

Nu skall jag snart äta lunch och släpa mig till skolan! 

Btw, har köpt ny fön eftersom min förra trogna tjänare gick sönder efter typ 10 års användning.. snyft. Denna köpte jag på citymarket i stenhaga. Blev tipsad om denna från en expedit på min favvo-butik kicks. Får alltid bra service på kicks och kommer alltid hem med bra produkter. Blev dessutom guld-medlem senast jag var där! SCORE! ;)